U bevindt zich hier: Home » » Backup

SoHosted back-up dienst voor uw VPS

Maak u niet langer zorgen over uw data. Kies voor de zekerheid van de back-up dienst van SoHosted.

Wat is de SoHosted back-up dienst?

Dit is een extra dienst die u kunt afnemen bij uw VPS zodat u zelf niet meer back-ups hoeft te maken. Veel van onze klanten hebben aangegeven behoefte te hebben aan back-upmogelijkheden waarbij men zelf niets hoeft te doen.

Hoe werkt de SoHosted back-up dienst?

Afhankelijk van uw back-up pakket, maken wij periodiek en automatisch back-ups van uw data. Zo weet u zeker dat wat er ook gebeurt, uw data altijd veilig is. U kunt natuurlijk altijd zelf ook nog back-ups blijven maken met een eigen oplossing.

Zodra u een backup wilt laten terug zetten neemt u contact met ons op. Wij kunnen vrijwel direct de gewenste backup voor u terug plaatsen. Indien u uw VPS volledig wilt herstellen (de VPS herstellen naar een staat van een gewenste datum) kunt u dit ook aangeven bij onze helpdesk. Zij zorgen er dan voor dat uw VPS terug wordt gezet naar de staat van de gewenste datum en stellen u hier van op de hoogte.

Hoe kan ik de SoHosted back-up dienst bestellen?

Wanneer u een nieuwe VPS bestelt, wordt u tijdens het bestelproces de optie aangeboden om een back-up pakket te kiezen. Wanneer u al een VPS heeft en daar een back-up pakket voor wilt bestellen, stuur dan een e-mail naar info@sohosted.com en dan maken we het meteen voor u in orde.

Backup pakketten

Prijzen per maand

Backup ABackup BBackup C
Backup van afgelopen 2 dagen
Backup van afgelopen 7 dagen
Backup van afgelopen 14 dagen
Prijs per GB schijfruimte€ 0,20€ 0,25€ 0,30
Vragen? Neem direct contact op met onze VPS specialisten
Kies aanhef
Direct contact? Bel ons op 0512-571640
Liever mailen? vps@sohosted.com

Binnen 1 werkdag reactie

Vragen?
Hoe zet ik een backup van een bestand of map terug?
U kunt contact opnemen met onze helpdesk. Zij kunnen vrijwel direct een backup van een bestand of een map terug zetten. In de toekomst wordt het mogelijk om zelf backups terug te plaatsen.
Kan mijn complete VPS hersteld worden naar een vorige versie?
Ja dit kan op uw verzoek. Wij maken naast file backups ook kopieën van uw complete VPS inclusief instellingen. Omdat dit een ingrijpende actie betreft, kunnen alleen medewerkers van SoHosted dit namens u uitvoeren.
Kan ik ook backups maken zonder jullie backupdienst?
Ja. U kunt altijd zelf backups maken. Met onze backupdienst wordt het maken van backups makkelijker en gaat dit automatisch. Ook krijgt u dan de optie om een complete VPS te herstellen.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.