Blogbericht vanaf de Noordpool

, door in

SoHoHoHo, daar ben ik weer!

Nadat ik twee jaar geleden ben verdwaald bij de virtuele kerstborrel van SoHosted, heb ik besloten om het dit jaar over een andere boeg te gooien. Waarom zelf nog met de slee naar Drachten vliegen? Dat moet toch makkelijker kunnen..!

Dus ik zat op de Noordpool, vanuit mijn luie stoel, te chatten met de klantenservice van SoHosted. We waren er snel uit: ‘bestel die cadeaus maar op ’t internet, zo doet iedereen dat tegenwoordig meneer de Kerstman!’ Ook waren ze zo aardig om een blogaccount voor mij aan te maken zodat ik jou nu kan vertellen over de grote zak cadeaus die ik heb laten bezorgen!

SoHosted Kerstactie

Maarja… Nu komt nog het moeilijkste, waar maak je SoHosted en haar fans nu blij mee?

Na uren Google en Tweakers.net afspeuren had ik eindelijk het perfecte cadeau: ik laat ze oude tijden herbeleven met de Retro Super Nintendo!

En omdat SoHosted de liefde voor techniek graag wil delen, maak je nu kans op één van de vijf Super Nintendo’s! Winnen? Doe mee met de prijsvraag op Facebook!

In mijn dikke boek las ik dat de meeste SoHosters al bezig waren met techniek toen ze nog kleine SoHostertjes waren. Ik zal je stiekem een hint in de goede richting geven, de gemiddelde leeftijd van de SoHosted medewerker is 29,7 jaar.

Geen Nintendo gewonnen? Geen nood: ik had zoveel tijd over omdat ik niet die barre tocht naar Drachten hoefde te maken, dat ik nog wat extra prijzen heb opgestuurd! Daarom maak je ook nog eens kans op één van de vijftig Selfie-afstandsbedieningen. Zo leg je al je kerstmomenten in volle glorie vast! En het mooiste komt nog, maak je het dit jaar wat te bont op kerstavond? Geen probleem, maak ‘m vast aan je sleutels en je vindt ze zo weer terug met je mobiel door de keyfinder optie.

SoHoHoHo Meeeerrrry Christmaasss!

De Kerstman