SoHosted cultuur: Weer blij als een kind met je verjaardag

, door in

SoHosted happy you day
Als kind kijk je weken uit naar je verjaardag. Naarmate je volwassener wordt, verandert het gevoel wat je bij je verjaardag hebt. Bij SoHosted vinden we dat zonde, en daarom heeft iedere SoHoster elk jaar op zijn verjaardag een “Happy You-Day”.

Wat is de Happy You-Day?

Als medewerker bij SoHosted ben je ieder jaar vrij op je verjaardag. Heerlijk! Een dag helemaal geen verplichtingen. Uitslapen, je verjaardag vieren met vrienden of familie, sporten, lekker op de bank hangen, gamen… doe waar je zin in hebt! Deze dag draait om jou!

Waarom bestaat de Happy You-Day?

Als kind is je verjaardag een waar feest. Taart, slingers, feestjes, vriendjes, cadeautjes… Maar naarmate je ouder wordt, neemt dit jippie-ik-ben-jarig-gevoel af en nemen je verantwoordelijkheden toe.

Bij SoHosted is een hoge medewerkerstevredenheid één van de belangrijkste dingen. Een goede balans tussen werk en privé is daardoor automatisch ook belangrijk.

We gebruiken verlof vaak voor het regelen van dingen. Bijvoorbeeld een afspraak bij de bank, met een ziek kind naar de huisarts of een familiereünie. Dankzij de Happy You-Day ben je op je verjaardag vrij en hoef je even helemaal niks! Daar word je toch blij als een kind van?

Zo hebben enkele SoHosters hun Happy You-Day ingericht:

“Ik heb heerlijk uitgeslapen en ben vervolgens in de stad gaan lunchen met een vriend. Toen op mijn gemak de stad in gegaan om dingen voor mijn nieuwe huis te kopen. Best lekker, zo’n lege Ikea op een doordeweekse dag :-)”

“Ik heb dankzij de Happy You-Day een korte citytrip kunnen doen. Lekker eruit met mijn vrouw en zoontje. Wakker worden met een ontbijt op bed om daarna de dingen te zien die ik graag wilde zien. Een geweldige verjaardag!”

De SoHosted cultuur

We willen dat iedere SoHoster met plezier zijn werk kan doen. Werken bij SoHosted voelt niet als “werken”. Je werkt het grootste deel van je leven, dus werken moet leuk, gezond en duurzaam zijn. Deze vibe maakt SoHosted zo uniek. Niet alleen medewerkers voelen die vibe, ook de klanten merken dat en ook onze leveranciers!

Los van de voordelen voor de mens, zijn er ook zakelijke voordelen. Gelukkige medewerkers zijn 12 tot 20% productiever en het ziekteverzuim ligt veel lager.

Wij zijn trots op onze cultuur en hopen ook andere bedrijven te inspireren, zoals wij ook geïnspireerd worden door andere bedrijven die de mens voorop stellen.

Denk je er ook zo over? Check dan eens de werken bij SoHosted pagina om te zien of er een vacature voor je bij staat!