Winactie: Win een SoHosted VIP dag

, door in

SoHosted VIP winactie
De feestdagen staan weer voor de deur, net als voorgaande jaren hebben we natuurlijk ook dit jaar een leuke winactie bedacht. Dit jaar kan je een heel bijzondere prijs winnen, een SoHosted VIP dag ter waarde van € 5.000!

Bij SoHosted helpen we onze klanten met enthousiaste en persoonlijke service om online succesvol te zijn. Met deze missie in ons achterhoofd zijn we gaan brainstormen over een leuke winactie. Vorig jaar hebben we een kerstprijsvraag gehouden waarbij onze liefde voor techniek centraal stond.

Dit jaar hebben we besloten het over een andere boeg te gooien. De prijs is een optelsom van onze persoonlijke service en de online expertise binnen SoHosted. We hebben daarom besloten om een SoHosted VIP dag weg te geven waarin we de winnende klant helpen aan meer online succes in 2019.

Wat is de SoHosted VIP dag?

De winnaar van de SoHosted VIP dag krijgt één dag waarbij alle SoHosted specialisten je helpen om je website succesvoller te maken. Onze CEO René haalt je thuis op en brengt je naar ons kantoor in Drachten. Hier maak je persoonlijk kennis met alle medewerkers van SoHosted.

Na de kennismaking gaan we aan de slag om jouw website en bedrijf klaar te stomen voor meer online succes in 2019. Onze marketeers, developers, klantenservicemanager en systeembeheerders hebben je website alvast uitvoerig geanalyseerd. Tijdens de SoHosted VIP dag ontvang je advies om beter vindbaar te worden in zoekmachines, tips om je content en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en tips om je hosting en de code van je website te optimaliseren zodat je website razendsnel laadt.

Win 10x Yoast SEO training

Yoast-SEO-logoHeb je de SoHosted VIP dag niet gewonnen? Niet getreurd, wanneer je meedoet aan onze winactie maak je ook automatisch kans op één van de 10 Yoast SEO for WordPress plugin trainingen.

Maak je gebruik van WordPress? Dan ken je waarschijnlijk de Yoast SEO plugin. Dit is een bekende gratis plugin die je helpt om eenvoudig je WordPress website beter vindbaar te maken in zoekmachines. We geven 10 x een training weg van Yoast.com, waarin je precies leert hoe je deze plugin moet instellen voor een optimaal resultaat.