Winnaars VIP winactie bekend

, door in

Winnaars SoHosted VIP winactie
Ook dit jaar hadden we weer een leuke winactie tijdens de feestdagen met een bijzondere prijs: Een SoHosted VIP dag t.w.v. € 5.000! De winactie was een groot succes, de aanmeldingen stroomden massaal binnen.

Veel klanten gaven aan dolgraag te willen winnen en kennis te maken met de mensen achter SoHosted. We willen iedereen onwijs bedanken voor zijn of haar deelname. Ben jij één van de winnaars? Lees snel verder!

Winnaars SoHosted VIP dag

Uit de honderden inzendingen hebben we 10 willekeurige winnaars getrokken. Dit zijn de winnaars van de Yoast SEO training. Vervolgens hebben we uit deze 10 winnaars één willekeurige winnaar gekozen voor de hoofdprijs; de winnaar van de SoHosted VIP dag. De hoofdprijs is gewonnen door Carguys.nl. Gefeliciteerd!

Car Guys is een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich op het verzorgen van het exterieur en interieur van voornamelijk luxe auto’s. We zullen binnenkort een datum prikken met de winnaar. Tijdens deze VIP dag zullen we de klant voorzien van een uitgebreid advies over de website, vindbaarheid, conversie, marketing, snelheid, code, service en hosting.

Winnaars Yoast SEO plugin training

Naast carguys.nl hebben onderstaande websites de Yoast SEO plugin training gewonnen:

  • carguys.nl
  • deheicohoeve.nl
  • ijssalon-antonio.nl
  • merlijn.eu
  • relaxmore.nl
  • getaweb.nl
  • feikefaasefotografie.nl
  • optimusdente.nl
  • byjoel.nl
  • dinna.nl

We hopen dat deze training jullie helpt bij het verbeteren van de vindbaarheid van jullie websites en dus jullie online succes. Gefeliciteerd met jullie prijs! Er wordt nog persoonlijk contact opgenomen zodat je de training kunt gaan volgen.

Inzicht in behoeften en knelpunten

Alle deelnemers hebben hun best gedaan om de gestelde vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Dit levert ons veel waardevolle inzichten op in de behoeften en knelpunten van onze klanten. Met deze inzichten kunnen we gerichte blogartikelen schrijven die kunnen bijdragen aan het vergroten van jullie online succes. Ook wanneer je niet hebt gewonnen heb je dus niet voor niets meegedaan, wie weet schrijven we binnenkort een blogartikel over een van jouw knelpunten en hoe je die kunt oplossen!

Een veelgenoemd knelpunt is de online vinbaarheid in zoekmachines (ook wel SEO genoemd). Onze tweede prijs, de Yoast SEO plugin training, sluit hier goed bij aan om deze vindbaarheid te verbeteren. Ook zijn we vorig jaar al gestart met het aanbieden van SoHosted Rankingcoach, een handige tool die helpt je om hoger in Google te komen met je website, zonder dat je hier veel kennis voor nodig hebt.