Contact

 

Vanwege het Coronavirus werkt ook SoHosted zoveel mogelijk thuis, daardoor kan het zijn dat je ons telefonisch niet altijd even goed kan bereiken. We raden je aan vooral gebruik te maken van onze livechat en het contactformulier. Benieuwd hoe we ervoor zorgen dat je hier als klant zo weinig mogelijk van merkt? Lees dan ons nieuwsbericht.

Wil je een storing melden? Ga dan naar Mijn SoHosted.

Chat

Chat met een medewerker

Direct antwoord op je vraag!
Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 12.00 – 13.00 tot 21.00
Zaterdag: 9.00 tot 12.00 – 13.00 tot 17.00

Offline

E-mail

E-mail ons

Gem. reactietijd: 1 tot 2 werkdag(en)
Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 21.00
Zaterdag: 9.00 tot 17.00

E-mail sturen

Sommige adblockers blokkeren onbedoeld ook functies zoals livechat. Zie je tijdens kantooruren geen livechat, schakel dan je adblocker uit en probeer het nogmaals.

Stuur ons een e-mail

 
Op dit moment is het drukker dan normaal. Het kan zijn dat je langer moet wachten op een reactie van ons. Onze excuses hiervoor en alvast bedankt voor je begrip.Neem telefonisch contact op

 

Wij kunnen je het snelste helpen via de livechat of het contactformulier. Wil je ons liever bellen? Dan kan je ons bereiken op werkdagen van 10:00-12:00 en 14:00-16:00 op 0512-571640.

Op dit moment testen wij nieuwe telefoonsoftware. Hierdoor kan het zijn dat we soms minder goed bereikbaar zijn, of dat de boodschappen anders klinken dan je gewend bent. Dit wordt zo snel mogelijk verholpen! Bedankt voor je geduld. Je kan ons ook altijd bereiken via de chat of het contactformulier.

 

Contactgegevens VPS klanten

Ben je een managed of unmanaged VPS klant? Kijk dan in Mijn SoHosted voor de actuele contactgegevens.
 

Bedrijfsgegevens

Onze adressen, KVK-nummers, BTW-nummers en rekeningnummers zijn te vinden op onze bedrijfsgegevenspagina.