Registreer binnen 1 minuut voordelig je domeinnaam

Domeinnaam eerste jaar vanaf € 0,95

Domeinnaam registreren

Als je een domeinnaam registreert ben je zeker van je eigen unieke plekje op het wereld wijde web. Iedereen kan een eigen domeinnaam registreren, zolang deze nog niet door iemand anders is geregistreerd. Met een domeinnaam (in combinatie met een webhostingpakket) wordt het ook mogelijk om een persoonlijk e-mailadres te krijgen in plaats van een ‘naam@live.nl’ e-mailadres.

Ruim 300 domeinextensies en gratis doorstuurservice

Met een aanbod van ruim 300 verschillende domeinextensies weet je zeker dat jouw gewenste domeinnaam er bij zit. Wil je een domeinnaam registreren en deze vervolgens doorsturen? Met onze gratis doorstuurservice stuur je simpel je domeinnaam door naar een andere domeinnaam.

Eenvoudig en snel je domeinnaam registreren

Je eigen domeinnaam registreren is bij ons heel eenvoudig en doe je binnen 1 minuut. Wanneer je een domeinnaam registreert kan iemand anders deze niet meer registreren. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om direct meerdere extensies te registreren. Wil je niet alleen een domeinnaam registreren maar ook direct een website aan je domeinnaam koppelen? Bestel dan een domeinnaam met webhosting. Meer informatie over webhosting lees je op onze webhosting pagina.

Domeinregistratie van SoHosted:

  • Gratis doorstuurservice
  • Vaste, lage prijzen
  • Geen overdrachtskosten
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Enthousiaste service
  • Veilig betalen met je eigen bank

 

idealbanken

Waarom je domeinnaam registreren bij SoHosted?

Vaste lage prijzen

domein-registreren-vastelageprijzen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Gratis doorstuurservice

domein-registreren-geenoverdrachtskosten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

Makkelijk te beheren

domein-registreren-gratisdoorstuurservice

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.


Anoniem registreren

Anoniem domein registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende domeinextensies aan! Ben je op zoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.

Onze klanten zijn erg blij

EN WIJ OOK! ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.2!

Trustpilot SoHosted

932 recensies:

1917 recensies:

Hostingwijzer

539 recensies:

Onze webhosting krijgt 5 sterren op basis van 3620 recensies.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een uniek adres op het internet. Het principe werkt hetzelfde als een adres van een huis. Met een domeinnaam weten bezoekers en anderen (zoals zoekmachines) je te vinden op het internet. Een domeinnaam is een reeks van letters en/of getallen gevolgd door een extensie (zoals .nl of .com).

 

Hoe registreer ik een domeinnaam?

Een domeinnaam registreer je bij ons binnen 1 minuut. Het enige wat je hoeft te doen is bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam in te voeren om te checken of hij nog vrij is. Wanneer de domeinnaam die je wilt registreren nog vrij is, klik je op de ‘registreren’ knop. Je krijgt dan ons bestelsysteem te zien met een paar simpele stappen. Zodra je deze stappen hebt doorlopen, ben je eigenaar van je eigen domeinnaam! Als jouw domeinnaam bij een andere webhoster is geregistreerd klik je op de ‘verhuizen’ knop. Wil je meer weten over het verhuizen van je domein? Lees dan de domeinnaam verhuis pagina.

Met je domeinnaam overstappen naar SoHosted?

Probleemloos en snel!

Heb je nu al een domeinnaam bij een andere webhoster maar wil je die graag bij ons onderbrengen? Geen probleem! Onze bestelsysteem regelt alles voor je. Heb je toch vragen? Bel of mail ons gerust en we helpen je direct verder.

Overstappen naar SoHosted in 3 stappen

Het verhuizen van een domeinnaam van je oude webhoster naar SoHosted is eigenlijk heel simpel. In 3 stappen ben je namelijk klaar en is je domeinnaam bij ons geregistreerd.

  • 1Vraag autorisatiecode op
  • 2Plaats bestelling op onze website
  • 3Zeg je oude contract op

Veelgestelde domeinnaam registreren vragen