.academy domeinnaam registreren

Registreer je .ACADEMY domein

€39,99
P/JAAR

Over de .academy domeinextensie

.academy achtergrondinformatie

Niet lang geleden zijn er vele nieuwe gTLDs vrijgekomen (Generieke Top Level Domains). Bekende gTLDs zijn bijvoorbeeld .com domeinen of .net domeinen. Om meer onderscheid te brengen in de miljoenen vastgelegde domeinnamen, zijn er nieuwe gTLDs te registreren. De .academy is daar één van en richt zich met name op educatie en onderwijs.

Wanneer registreer je een .academy domeinnaam?

Het .academy domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op educatie. Hiermee is deze extensie ideaal voor onder andere onderwijsinstellingen en thuisstudies. De .academy extensie kan worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden voor trainingen, opleidingen, cursussen of certificeringen. Zo kan je een .academy domein registreren wanneer je voor een grote onderwijsinstelling werkt of wanneer je (avond)cursussen verzorgt. Onderwijs en educatie is een breed onderwerp, zo ook de invulling van het .academy domein.

Richt jij je op opleidingen en ontwikkeling? Check dan snel of je gewenste .academy domein nog beschikbaar is en bestel een unieke domeinnaam.


Waarom een .academy domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .academy domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .academy domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .academy domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.academy domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.academy domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .academy domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .academy domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .academy domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website (internationaal) in te zetten voor educatie. Het .academy domein laat direct zien dat jouw website kennis wil overdragen.
Tijdens het bestellen van je .academy domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .academy domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.