.accountant domeinnaam registreren

Registreer je .ACCOUNTANT domein

€42,50
P/JAAR

.accountant achtergrondinformatie

De .accountant domeinnaam is een van de nieuwste domeinnamen. De .accountant domeinnaam lijkt heel erg op de .accountants domeinnaam en heeft natuurlijk dezelfde doelgroep.

Een groot voordeel van de .accountant domeinnaam ten opzichte van de .accountants domeinnaam is de prijs. Je hebt al een .accountant vanaf € 42,50 bij een 5 jarig contract. Dit terwijl een .accountants domein bij hetzelfde contract € 85,00 kost.

Binnen de accountancy is veel concurrentie. Met een opvallende domeinnaam kun je jouw website meer onderscheiden van de rest. De nieuwe domeinextensies laten je bezoekers direct zien waar jij je op richt. Bekijk voor meer unieke extensies ook het overzicht van al onze domeinextensies voor meer alternatieven.

Wanneer registreer je een .accountant domeinnaam?

Met een .accountant domeinnaam zien je bezoekers direct waar jouw focus ligt. Accounting bureaus, boekhouders en andere financiële experts kunnen veel profijt hebben van deze nieuwe domeinextensie.

Wil jij ook een .accountant domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren. Je hebt al een .accountant domeinnaam met webhosting voor slechts € 5,04 per maand!


Waarom een .accountant domein bij SoHosted?

Er zijn veel webhosters waar je een .accountant domein kunt registreren, maar er zit vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten bij het registreren van een domeinnaam en waarom je .accountant domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .accountant domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.accountant domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.accountant domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .accountant domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .accountant domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen 1 minuutje dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .accountant domein is geschikt voor accountants. ZZP-ers en bedrijven binnen de accountancy kunnen zo gemakkelijk een onderscheidende website creëren. Wil je jouw website ook meer laten opvallen? Kies dan voor een .accountant domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .accountant domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een .accountant domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .accountant domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.