.actor domeinnaam registreren

Registreer je .ACTOR domein

€32,50
P/JAAR

Over de .actor domeinextensie

.Achtergrondinformatie

De .actor domeinnaam is één van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Wil je jouw website meer laten opvallen? Met een .actor domeinnaam valt je domein veel meer op dan bijvoorbeeld een .nl of .com domein. Een aantrekkelijke domeinnaam werkt uitnodigend voor mensen die op zoek zijn naar een goede website.

Wanneer registreer je een .actor domeinnaam?

Ben je een beginnend of ervaren acteur? Dan kan een .actor domein jou helpen. Plaats je persoonlijke website op een .actor domein om jouw website meer op te laten vallen. Hierdoor ziet iedereen (en Google) meteen waar je website over gaat. Zo heb je meer kans dat jouw website goed wordt gevonden.

Ook wanneer je fan van een bepaalde acteur bent kan de .actor domeinextensie jou helpen. Laat jouw passie ook zien met je domeinnaam. Door een domeinextensie te kiezen die opvalt en relevant is, heeft jouw website of blog meer kans op online succes.


Waarom voor een .actor domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .actor domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .actor domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .actor domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.actor domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.actor domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .actor domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .actor domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .actor domeinnaam is geschikt voor beginnend- en ervaren acteurs die graag meer bezoekers naar de website wil trekken. Ook bloggers over een favoriete acteur kunnen de .actor domeinextensie goed inzetten.
Tijdens het bestellen van je .actor domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .actor domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.