.ads domeinnaam registreren

.ads domeinnaam registreren

Als eerste een .ads domeinnaam registreren?

Pre-registreer je nu alvast voor de .ads extensie. Hiermee kun je straks als één van de eersten een .ads domeinnaam bestellen!

Een pre-registratie is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .ads domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .ads domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .ads domeinnaam bestellen, op onze website, nog voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .ads domein vast te leggen? Dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Interesse in een .ads domein? Pre-order je .ads domein

 

Waarom een .ads domein registreren?

Ads, als in advertenties, is een groot onderwerp op internet. Op veel website zie je advertenties. Heb je een website met advertenties of heb je advertenties die je graag wilt verspreiden? Dan is een .ads domeinnaam misschien interessant voor je.

Een .ads domeinnaam valt op. En een domeinnaam die opvalt wordt beter onthouden. Wil je graag meer succes met je website? Dan is het aan te raden om een domeinnaam te kiezen die goed wordt onthouden.
 


 

Waarom een .ads domeinnaam van SoHosted?

Een .ads domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met ruim 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo houdt SoHosted van een goede service, eerlijke prijzen en een persoonlijke klantenservice.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ads domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.ads domein overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.ads domein doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .ads domeinextensie. Zodra we weten wat de .ads domeinnaam kost informeren we je hierover met een e-mail.


 


 

Veelgestelde vragen over de .ads domeinnaam

We verwachten dat de .ads domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .ads domein kunt aanvragen, nog voordat deze officieel beschikbaar is!
Een .ads domeinnaam is perfect voor websites die gericht zijn op adverteren. Websites met advertenties of websites die gaan over advertenties zijn voorbeelden van hoe je een .ads domein kunt gebruiken.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted. Zodra de prijs van de .ads domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .ads domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .ads domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .ads, .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .ads domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk je te pre-registreren voor de .ads extensie, zodat je boot niet mist!