.Adult domeinnaam registreren

Registreer je .ADULT domein

€80,00
P/JAAR

Over de .adult domeinextensie

Er komen steeds meer nieuwe domeinextensie bij (zoals de .adult domeinen). Hierdoor zijn er veel meer mogelijkheden om een geschikte domeinnaam te vinden voor je website.

De keuze van je domeinnaam is erg belangrijk. Een goede domeinnaam is vaak kort en laat zien waar je website over gaat. Zo begrijpen bezoekers én zoekmachines direct waar je website over gaat en is het beter te onthouden. Dit kan helpen om je online vindbaarheid te verbeteren.

Waarom een .adult domeinnaam registreren?

Met een .adult domeinnaam laat je meteen zien wat de bezoekers kunnen verwachten op je website. .Adult is één van de nieuwste gTLDs bij SoHosted die helpt om jouw website meer op te laten vallen.

Een .adult domein is een domeinnaam gericht op de ietwat pikante websites (de 18+ sites). Daarbij komt dat veel bedrijven een .adult (of .porn of .sex domeinnaam) registreren met als doel merkbescherming.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lbest astig zijn omdat je gewenste domein vaak al bezet is. De nieuwe domeinen zoals .adult zorgen ervoor dat dit niet langer het geval is. Een domeinnaam die al bezet was met een .nl of .com, kan vaak nog wel worden vastgelegd met een .adult domein. Zo kun je makkelijk in het bezit komen van je gewenste domeinnaam.


Waarom voor een .adult domeinnaam van SoHosted?

Jouw .adult domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor een persoonlijke service. Dit heeft ervoor gezorgd dat 85% van onze eerst klanten vandaag nog steeds klant zijn. Wij worden blij van tevreden klanten en doen er alles voor om dit vast te houden. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .adult domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.adult domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.adult domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .adult domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .adult domeinnaam

De prijs van een .adult domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .adult domeinnaam kost € 75,00 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .adult domeinnaam is geschikt voor pikant of uitdagend is (18+ content). Echter wordt de .adult extensie ook veel gebruikt ten behoeve van merkbescherming. Wil je niet dat jouw (merk)naam wordt misbruikt door derden? Voorkom deze problemen door zelf jouw .adult domein in bezit te nemen.
Tijdens het bestellen van je .adult domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .adult domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.