.AFRICA domeinnaam registreren

Registreer je .AFRICA domein

€39,99
P/JAAR

Over de .AFRICA domeinextensie

.Africa is de nieuwe domeinextensie voor het continent Afrika. Na Europa met .eu en Azië met .asia heeft ook Afrika nu een eigen extensie. Met een .africa domeinnaam weten potentiële bezoekers direct dat jouw website zich richt op Afrika.

De .africa extensie is één van de nieuwe domeinextensies die sinds 2014 op de markt worden gebracht! Momenteel zijn er nog veel .africa domeinen beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent om je .africa domein te registreren! Kijk snel of jouw domein nog vrij is en leg je .africa domein direct vast bij SoHosted!

Waarom een .Africa domein registreren?

Veel goede domeinnamen zijn tegenwoordig helaas al bezet. Met de komst van nieuwe domeinen zoals .africa zijn er weer veel nieuwe kansen om een goede en leuke domeinnaam vast te leggen.

De .africa domeinextensie is één van deze nieuwe domeinextensies. Met deze nieuwe domeinen, genaamd gTLD’s, wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere websites en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden. Je kunt een .africa domein bijvoorbeeld inzetten voor je reiswebsite over Afrika, een goede doelen website of andere Afrika gerelateerde zaken zoals een safari website. Keuze genoeg!

Voorbeelden van een .Africa domein

  • vakantie.africa
  • help.africa
  • safari.africa

WAAROM EEN .Africa DOMEINNAAM VAN SOHOSTED?

Een .africa domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan en beschikken we over een uitstekende klantenservice.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .africa domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.africa domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.africa domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .Africa domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .Africa domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .africa domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .africa domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .africa domeinnaam!
De .africa domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door websites die zich richten op de Afrikaanse markt. Denk bijvoorbeeld aan reisorganisaties, goede doelen en andere Afrika gerelateerde websites.
Ja, wanneer de .africa domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .africa domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .africa domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .africa domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.