Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Amsterdam domeinnaam registreren

Registreer je .AMSTERDAM domein

€49,99
P/JAAR

Over de .Amsterdam domeinextensie

Het is zover, Amsterdam heeft haar eigen domeinnaam! .Amsterdam is de derde officiële domeinextensie van Nederland. Naast de .NL en .FRL domeinextensies kan je website nu ook eindigen op .Amsterdam.

Met .Amsterdam is er een plek op internet waar je jouw Amsterdamse trots kunt laten zien.


Waarom een .Amsterdam domeinnaam registreren?

.Amsterdam is gericht op Amsterdam. Is jouw website gericht op de omgeving van Amsterdam? Dan mag een .Amsterdam domeinnaam natuurlijk niet ontbreken.

Door een .Amsterdam domeinnaam te kiezen ben je ook beter vindbaar in Google. Omdat je laat zien dat je op Amsterdam bent gericht verhoog je de autoriteit van je website binnen Amsterdam.

Amsterdammers zijn trots op hun stad en kunnen dat met deze domeinnaam extra uitdragen. Richt jij je op Amsterdam? Dan biedt een .Amsterdam domeinnaam een enorm voordeel. Bezoekers zien in één oogopslag dat het om een bedrijf in Amsterdam gaat. Met de .Amsterdam domeinnaam kun je jouw website specifiek richten op Amsterdam en je onderscheiden van de concurrentie.


Waarom je .Amsterdam registreren bij sohosted?

Met ruim 15 jaar ervaring met domeinregistraties, webhosting en VPS hosting is je .Amsterdam domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Uitstekende kwaliteit, persoonlijke service en eerlijke prijzen is waar wij van houden. Lees hieronder waar wij nog meer blij van worden:

Vaste lage prijzen

Voordelig een .amsterdam domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.amsterdam domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.amsterdam domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .amsterdam domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .amsterdam domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het gekozen .Amsterdam domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut is je domeinnaam dus geregistreerd!
Ben je Amsterdammer of richt jij je op Amsterdam? Dan mag een .Amsterdam domeinnaam niet ontbreken. Laat je Amsterdamse trots zien met de .Amsterdam extensie en profiteer van de lokale voordelen van deze nieuwe domeinextensie.
Ja, je .Amsterdam domeinnaam verhuizen naar SoHosted is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft uiteraard wel altijd zelf de eigenaar van je .Amsterdam domein. De kosten voor een anonieme registratie bedragen slechts € 1 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .Amsterdam domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de Amsterdam domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.