Anoniem domeinnaam registreren

Registreer anoniem je domein voor € 1 p/mnd extra

Bescherm je privacy met anoniem registreren

Waarom anoniem een domein registreren?

Standaard worden je NAW gegevens bij de registratie van een domeinnaam openbaar gemaakt bij de organisatie die verantwoordelijk is voor de uitgifte van een domeinnaam. Deze gegevens worden opgeslagen in een zogenaamde whois database, een soort telefoonigds voor domeinnamen.

Wil je liever niet dat je gegevens openbaar worden gemaakt? Kies dan voor de optie ‘anoniem registreren’ tijdens het registreren of verhuizen van je gewenste domeinnaam. Wanneer je ons een e-mail stuurt kunnen we deze optie ook inschakelen voor een domeinnaam dat je eerder al bij ons hebt geregistreerd.

Wat kost de optie ‘anoniem registreren’?

Je kunt een domeinnaam anoniem maken voor € 1 per maand.

Hoe werkt de optie ‘anoniem registreren’?

Met de optie ‘anoniem registreren’ bescherm je je privacy en blijf je anoniem. Hieronder zie je een voorbeeld van de gegevens welke openbaar zijn bij een normale registratie en welke gegevens zichtbaar zijn bij een anonieme registratie.

anoniem domeinnaam registreren

Hoe kan ik de optie ‘anoniem registreren’ bestellen?

  • Nieuw te registreren domein: Tijdens het bestellen kun je deze optie aanzetten.
  • Een domein dat wordt verhuisd naar SoHosted: Tijdens het bestellen kun je deze optie aanzetten.
  • Een bestaand domein dat al bij ons staat, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Waarom een domein registreren bij SoHosted?

Er zijn genoeg webhosters waar je een domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

domein-registreren-vastelageprijzen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Gratis doorstuurservice

domein-registreren-geenoverdrachtskosten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

Geen overdrachtskosten

domein-registreren-gratisdoorstuurservice

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.


Anoniem registreren

Anoniem domein registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


VEELGESTELDE VRAGEN

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
We registreren de domeinnaam op de naam van SoHosted, maar je blijft nog wel verantwoordelijk voor de domeinnaam. Je blijft altijd zelf eigenaar van de domeinnaam en je persoonlijke gegevens zijn niet opvraagbaar via internet.
Je kunt voor elke domeinextensie die wij aanbieden de optie anoniem registreren bestellen. Voor 99% van alle extensies geldt de standaard prijs van € 1 per maand. Voor de zeer exotische domeinen die bijna niet worden besteld, kan deze prijs afwijken. Wanneer dat het geval is wordt er altijd eerst contact opgenomen.
Een domeinnaam anoniem maken kost € 1 per maand boven op de normale prijs van het betreffende domein.