.Apartments domeinnaam registreren

Registreer je .APARTMENTS domein

€45,00
P/JAAR

Over de .apartments domeinextensie

GTLDs (general top level domeinen) zijn net als .com, .net of .info domeinextensies, maar dan niet gebonden aan een land of regio. Omdat er ongelofelijk veel domeinnamen zijn geregistreerd, wordt het steeds lastiger om jouw perfecte domeinnaam te vinden. Met de komst van nieuwe domeinextensies zoals .apartments veranderd echter alles. Omdat er enkele honderden nieuwe domeinextensies worden gelanceerd heb jij weer volop kans op dé perfecte domeinnaam.

Wanneer een .apartments domeinnaam registreren?

.Apartments is perfect wanneer je een website hebt waar je diverse appartementen te koop of te huur aanbiedt. Met een .apartments is duidelijk wat men hier kan verwachten: appartementen. Ook wanneer je (vakantie)huizen of bungalows aanbiedt kun je goed uit de voeten met een .apartments domeinnaam.

.Apartments is hier mee een uitbreiding op de toeristische domeinnamen zoals .holiday of .travel.


Waarom voor een .apartments domeinnaam van SoHosted?

Jouw .apartments domein is bij SoHosted in goede handen. Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij voor uitstekende producten met een persoonlijke service. Wij worden blij van tevreden klanten. Hieronder wordt uitgelegd waar wij nog meer blij van worden!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .apartments domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.apartments domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.apartments domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .apartments domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .apartments domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .apartments domeinnaam is geschikt voor iedereen in de toeristische sector. Heb je een website waarop je appartementen, (vakantie)huisjes of bugalows aanbiedt? Grote kans dat je meer op kunt vallen met een .apartments domeinnaam.

Tijdens het bestellen van je .apartments domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .apartments domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.