.App domeinnaam registreren

App domeinnaam pre-registreren

Nu alvast je eigen .app domein registreren?

Wil je een .app domeinnaam registreren? Met een pre-registratie van SoHosted heb je een grotere kans op een succesvolle registratie van jouw .app domeinnaam.

Op dit moment is de .app domeinnaam helaas nog niet beschikbaar voor registratie. Wanneer deze beschikbaar is, verwachten wij dat de vraag naar een .app domein erg groot zal zijn! Om je kans te vergroten dat jij je gewenste .app domein als eerste kunt registreren, kun je bij SoHosted je .app domeinnaam gratis pre-registreren. Dit houdt in dat wij jou direct op de hoogte stellen zodra het .app domein beschikbaar is.

Op deze pagina lees je meer hoe je jouw .app domeinnaam kunt reserveren. Wij gaan dan ons uiterste best doen om jouw gewenste domein vast te leggen zodra de .app domeinextensie beschikbaar komt!
 


Interesse? Laat het ons weten! Pre-order je .app domein

 

Wanneer kun je een een .app domeinnaam registreren?

(Mobiele) applicaties zijn er in overvloed. Des te meer reden voor een eigen plek op het web. De .app domeinen zijn perfect te gebruiken door iedereen die een (mobiele) app heeft ontwikkeld en deze via een website wil delen. Daarnaast kan een mobiele website ook goed worden aangeboden via een .app domein.

Door de komst van de nieuwe gTLD’s (generieke top level domeinen, zoals .com of .net) zijn er veel nieuwe kansen. Een groot voordeel van de nieuwe extensies is dat je jouw website beter kunt onderscheiden omdat dit opvallende domeinextensies zijn (zoals .shop, .restaurant of .expert). Daarnaast helpt een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website om je online vindbaarheid (je positie in Google) te verbeteren.

 


 

Waarom een .app domeinnaam van sohosted kiezen?

Een .app domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je enkele voorbeelden wat wij anders doen.
 

Vaste lage prijzen

Goedkoop .app domeinnamen pre-orderen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.app domeinnaam geen overdrachtskosten

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.app domeinnaam 301 redirecten

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .app domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .app domeinnaam

We verwachten dat de .app domeinextensie in 2017 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, gaan wij alles in het werk stellen om als eerste jouw domeinnaam voor je te registreren.
Een .app domein is gericht op aanbieders en ontwikkelaars van (mobiele) applicaties. Mobiele apps hebben met de .app domeinextensie een eigen plekje op internet gekregen. Wil je meer opvallen of betere resultaten krijgen in Google? Dan is een .app domeinnaam misschien iets voor jou.
Denk je eraan om een .app domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .app domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam veilig. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie van je gewenste domein(en) ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .app domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .app, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .app domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om een .app domeinnaam bij ons te pre-registreren.