.APP domeinnaam registreren

Registreer je .APP domein

€29,99
P/JAAR

Over de .app domeinextensie

Apps zijn niet meer weg te denken uit het moderne tijdperk. Vrijwel iedereen maakt gebruik van Whatsapp en van andere populaire apps zoals Facebook, Instagram, Twitter en vele andere. Of het nu de Google Play Store is of de Apple App store, in beide vind je meer dan 2 miljoen verschillende apps, dat zegt genoeg over de populariteit.

Door de enorme populariteit van apps kan een eigen domeinextensie natuurlijk niet uitblijven. Gelukkig is het nu zover, de .app domeinnaam kan geregistreerd worden. Wees er snel bij om jouw app te voorzien van een eigen domeinnaam op het internet.

Of je nu een app maker bent, een website met een mobiele app hebt of een blogger die schrijft over alle populaire apps, de .app domeinnaam is een geweldige keuze. Ook voor een web app is de .app domeinnaam natuurlijk zeer geschikt, de bezoeker weet dan direct dat je website eigenlijk een web app is.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van je .app domein is het door de uitgever van het .app domein verplicht om gebruik te maken van een beveiligde HTTPS verbinding d.m.v. een SSL certificaat. Wanneer je alleen een domeinnaam zonder hostingpakket afneemt kun je de domeinnaam niet gebruiken.

Waarom registreer je een .app domeinnaam?

Afhankelijk van wat je wilt met de website kan een .app domeinnaam een goede oplossing zijn voor jouw website.

Het registreren van een .App domeinnaam is een uitstekende manier om bezoekers te laten zien wat zij op jouw website kunnen verwachten. In de zoekmachines onderscheidt het je van je concurrenten. Ook is een .App domeinnaam gemakkelijk te onthouden waardoor bezoekers sneller terugkomen naar jouw website.

Richt jouw website zich ook op buitenlandse bezoekers? Ook dan helpt de .App domeinnaam. In tegenstelling tot een .nl of .de domeinextensie, is een .app domein niet gebonden aan een land en dus internationaal inzetbaar.

Voorbeelden van een .app domeinextensie

  • whats.app
  • bedrijfsnaam.app
  • allesover.app
  • nieuws.app

Waarom een .app domein van sohosted?

Tussen de verschillende webhosters zit er vaak veel verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Het is daarom belangrijk om je .app domein bij een ervaren hoster te bestellen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .app domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .app domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.


Anoniem registreren

Anoniem .app domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .app domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.

Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Een .app domein is geschikt voor iedereen die iets met apps doet, een eigen website wil om een app te promoten of om aan te geven dat jouw website werkt als een mobiele app.

Tijdens het bestellen van je .app domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.

Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .app domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.