Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.Art domeinnaam registreren

Registreer je .Art domein

€19,99
P/JAAR

Over de .Art domeinextensie

.Art is de nieuwe domeinextensie voor iedereen die een website heeft of wil gaan bouwen over trouwen. Met een .Art domeinnaam zien potentiële klanten in één oogopslag dat het om een website over art of kunst gaat.

Na een periode van pre-registraties is de .art domeinnaam nu voor iedereen te registreren. Kijk snel of jouw gewenste domein nog vrij is en leg je .art domein vast!

Waarom een .Art domein registreren?

Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! De nieuwe .art extensie biedt veel nieuwe kansen om een herkenbare domeinnaam te registreren voor je website over kunst. Wil je een website maken voor je eigen kunstcollectie of je art gallery of kunst verkoop? Dan is de .art domeinextensie erg geschikt. Via de website kun je jouw kunstcollectie tonen of zelfs een volledige webwinkel of online veilinghuis in kunst starten.

De .art domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere websites en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden.

Voorbeelden van een .art domein

  • Kunstvanmarja.art
  • Gallery.art
  • Vincentvangogh.art

Waarom een .art domeinnaam bestellen bij SoHosted?

Een .art domeinnaam kun je bij veel verschillende webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .art domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

Overdragen .art domeinnaam

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

gratis domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .art domein registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .art domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .art domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .art domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut kun je dus je eigen eigen .art domeinnaam vastleggen!
De .art domeinnamen zijn erg geschikt voor website eigenaren die een website hebben of willen maken over kunst.
Ja, de .art domeinextensie kun je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .art domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.