.as domeinnaam registreren

Registreer je .AS domein

n.v.t.
P/JAAR

Over de .as domeinextensie

.as achtergrondinformatie

Het .as domein is het ccTLD (country code Top Level Domain) van Amerikaans-Samoa. De .as domeinnamen worden uitgegeven door het “AS Domein Registry” en bestaat sinds 1997. Amerikaans-Samoa is een eilandengroep in de Stille Oceaan dat in 1924 een eilandengroep van de VS is geworden. Het .as domein kent geen restricties met betrekking tot de domeinnaam en is voor iedereen vrij te registreren.

Wanneer registreer je een .as domeinnaam?

De .as domein extensie is een exotische extensie die goed te gebruiken is om je lokale bezoekers te bereiken. Met deze extensie kun jij je bezoekers uit Amerikaans-Samoa benaderen op een meer persoonlijke manier. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is het verstandig om stil te staan bij de verschillende herkomsten van je website bezoekers. Heb je plannen om je website te richten op deze eilanden? Dan is een .as domeinnaam ideaal voor jou. Ook wanneer jij je al richt op dit gebied kan het .as domein een mooie manier om deze focus uit te breiden.

Wil je opvallen met het .as domein? Een .as domeinnaam kan creatief ingezet worden omdat het woord “as” Engels is voor “als”.

Check boven aan deze pagina of je gewenste .as domeinnaam nog beschikbaar is en registreer je eigen exotische domeinnaam.


Waarom voor een .as domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .as domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .as domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .as domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.as domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.as domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .as domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .as domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .as domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .as domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .as domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .as domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.