.asia domeinnaam registeren

Registreer je .ASIA domein

€39,99
P/JAAR

Over de .asia domeinextensie

.asia achtergrondinformatie

De .asia domeinnaam is een zogeheten “sponsored top level domein” voor de gehele regio Azië. Hieronder vallen naast Aziatische landen ook gebieden zoals de Pacific en Australië. De .asia extensie is te vergelijken met wat de .eu domeinextensie voor Europa betekent.

De .asia domeinnaam is een relatief jonge domeinextensie en stamt uit 2007. Azië is met meer dan 60% van de wereldbevolking een grote regio met veel potentie voor deze domeinextensie. In eerste instantie is het .asia domein bedoeld voor Aziatische bedrijven, maar in de praktijk wordt deze extensie over de hele wereld benut.

Wanneer registreer je een .asia domeinnaam?

Een .asia domeinnaam is ideaal voor bedrijven die actief zijn in Azië, de Pacific of Australië. Door de groeiende economie in Azië is het .asia domein steeds populairder geworden. Daarmee is deze extensie perfect voor bedrijven die hun merk willen uitbreiden in deze gebieden.

Ook voor particulieren die zich richten op Azië, de Pacific of Australië kunnen terecht bij het .asia domein.


Waarom voor een .asia domein van sohosted kiezen?

Een .asia domein kun je bij verschillende webhosters registreren, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de technische mogelijkheden en prijzen van de hoster. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .asia domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .asia domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.asia domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.asia domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .asia domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .asia domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .asia domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website in willen zetten in Azië. Het .asia domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .asia domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .asia domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.