.associates domeinnaam registreren

Registreer je .ASSOCIATES domein

€29,75
P/JAAR

Over de .associates domeinextensie

.associates achtergrondinfo

Niet lang geleden zijn er veel nieuwe gTLDs vrijgekomen (Generieke Top Level Domains). Bekende gTLDs zijn bijvoorbeeld .com domeinen of .net domeinen. Om meer onderscheid te brengen in de miljoenen vastgelegde domeinnamen, zijn er nieuwe gTLDs geïntroduceerd. De associates domeinnaam is daar één van.

Bekijk voor meer generieke domeinextensies ook het overzicht van al onze nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .associates domeinnaam?

Een .associates domeinnaam laat zien dat de website gaat over samenwerkingen en partnerships tussen bedrijven of professionals. De term ‘associate’ wijst in het Engels vaak op een samenwerking.

Omdat de .associates domeinnaam redelijk nieuw is, zijn er nog niet heel veel domeinen geregistreerd. Wil jij ook opvallen met deze nieuwe domeinextensie? Wees er dan op tijd bij om een korte, pakkende of andere geschikte domeinnaam te registreren.


Waarom voor een .associates domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .associates domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar wij van houden en waarom je domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .associates domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.associates domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.associates domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .associates domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .associates domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, wij krijgen dagelijks veel domeinnaam verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .associates domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .associates domein extensie worden ingezet. Een .associates domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .associates domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .associates domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.