.audio domeinnaam registreren

Registreer je .audio domein

€124,00
P/JAAR

Over de .audio domeinextensie

De .audio domeinextensie wordt vooral gebruikt door artiesten die een website met hun muziek willen maken of door website’s die muziek streamen. Maar dit zijn slechts enkele voorbeelden. Als je iets met muziek of geluid doet kun je de .audio domeinextensie gebruiken om je website te onderscheiden.

Waarom een .audio domein registreren?

Naast dat je website met een .audio extensie opvalt naast die van de concurrentie in zoekmachines zoals Google, zijn er ook nog een aantal andere voordelen.

Zo ziet jouw publiek gelijk wat het onderwerp is van je website. Je hoeft dit niet meer in de domeinnaam te verwerken. zo kun je de domeinnaam zelf gebruiken om je specialisatie of bedrijfsnaam te laten zien, zonder het onderwerp (bijvoorbeeld: tentfeesten.audio). Een tweede voordeel is dat het opvalt tussen je concurrentie.

Wil je graag dat jouw website een internationaal publiek aanspreekt? Dan is de .audio domeinextensie ook ideaal, je bent namelijk niet gelimiteerd in één land zoals bijvoorbeeld met een .nl of .de extensie.

De .audio domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere webshop en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden.

Voorbeelden van een .audio domein

  • muziekstudio.audio
  • speakers.audio
  • geluidsman.audio

Waarom een .audio domeinnaam van SoHosted?

Een .audio domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .audio domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.audio domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.audio domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .audio domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .audio domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .audio domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .audio domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .audio domeinnaam!
De audio domeinnamen is een goede extensie voor jouw website als je een website hebt over geluid, dus bijvoorbeeld geluidstechnicus, een webshop in muziek, maar ook als je bijvoorbeeld muziek streamt of zelf muziek maakt.
Ja, de .audio domeinextensie kun je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .audio domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de audio domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.