.auto domeinnaam registreren

Registreer je .AUTO domein

€2.400,00
P/JAAR

Let op: Het is op dit moment niet mogelijk om de .auto domeinextensie te bestellen via onze website. De domeinnaam check bovenaan deze pagina kun je niet gebruiken. Neem contact op met onze klantenservice om een .auto domein te bestellen.

Over de .auto domeinextensie

.auto achtergrondinformatie

Er komen steeds meer nieuwe domeinextensies bij. De .auto domeinextensie is daar één van.

Door de nieuwe domeinextensies wordt naast de veel gebruikte .nl en .com domeinen meer variatie aangeboden. Dit zal jou helpen in het vinden van dé perfecte domeinnaam.

Het kan gebeuren dat je een mooie domeinnaam hebt bedacht. In de domeinchecker kom je er helaas achter dat jouw domeinnaam al bezet is. Door de komst van o.a. de .auto domeinnaam zijn er weer vele domeinnamen beschikbaar. Mooie, korte, pakkende domeinnamen die bezet waren als een .nl zijn nu weer te registreren als een .auto domein!

Wanneer registreer je een .auto domeinnaam?

Richt jij je op de verkoop, onderhoud of informatie over auto’s? Dan is een .auto domeinnaam misschien wat voor jou! De nieuwe domeinextensies, zoals de .auto domeinextensie, zorgen voor meer onderscheid op internet. Een .auto domeinnaam valt dan ook veel meer op dan bijvoorbeeld een .com of .nl domein!

Het kan soms best lastig zijn om een goede domeinnaam te registreren. Daarom biedt de .auto extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website. Zo kun je voor weinig geld al in het bezit zijn van een domeinnaam die erg geschikt is voor je website.


Waarom voor een .auto domein van SoHosted kiezen?

Een .auto domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .auto domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.auto domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.auto domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .auto domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .auto domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .auto domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) die in veel talen dezelfde betekenis heeft. Met de .auto extensie is direct duidelijk dat jouw website is gericht op auto’s. Dit kan een autogarage zijn maar natuurlijk ook een blog over auto’s. Vul het onderstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .auto domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .auto domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .auto domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.