.Baby domeinnaam registreren

Registreer je .BABY domein

€79,00
P/JAAR

Over de .BABY domeinextensie

.Baby is de nieuwe domeinextensie voor iedereen die een online plek wil voor zijn of haar baby, of die een andere website heeft gericht op baby’s. Met een .baby domeinnaam zien potentiële bezoekers in één oogopslag dat het om een website, webshop of weblog over baby’s gaat.

Waarom een .BABY domein registreren?

Een .Baby domeinnaam is een mooie manier om je kleine kroost een plekje op internet te geven. Daarnaast kun je voor alle webshops, blogs of websites gericht op baby´s uit de voeten met een .baby domeinnaam.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan soms erg lastig zijn. Vaak zijn de mooiste domeinnamen al erg snel bezet. Nu kun je de mooie domeinnamen opnieuw vastleggen met de .baby extensie. Zo heb je opnieuw kans op de perfecte domeinnaam voor jou.

Een bijkomend voordeel is dat een domeinnaam die relevant voor je website is jou kan helpen je zoekresultaten te verbeteren.

Voorbeelden van een .baby domein

  • blog.baby
  • Kleding.baby
  • Sofie.baby
  • Tips.baby

Waarom een .BABY domeinnaam van SoHosted?

Een .baby domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .baby domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.baby domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.shop domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .shop domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .BABY domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .baby domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je ..baby domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .baby domeinnaam!
De .baby domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door (web)winkeliers die producten verkopen via de website. Door een .baby domein te kiezen is direct te zien dat het gaat om een winkel of webshop.
Ja, wanneer de .baby domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .baby domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .baby domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de baby domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.