.band domeinnaam registreren

Registreer je .BAND domein

€34,99
P/JAAR

Als eerste een .band domeinnaam registreren?

De .band extensie is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Wil je een .band domeinnaam registreren? Registreer dan vandaag nog je gewenste .band domeinnaam bij SoHosted.

Een bijzondere domeinnaam zoals .band zorgt ervoor dat je website op het internet meer opvalt dan de veelgebruikte .com of .nl extensies. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met domeinnamen, je domein is bij ons dus in goede handen. Heb jij een favoriete band of misschien zelfs een eigen band, registreer dan snel je .band domein bij SoHosted!


Waarom een .band domein registreren?

Gaat jouw website over een bepaalde band of je eigen band? Dan is het .band domein misschien wel wat voor je! De .band extensie biedt nieuwe kansen voor bands om de band te promoten of voor bloggers die enthousiast zijn over een bepaalde band. Daarnaast kan je deze domeinnaam ook uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld een webshop met auto- of fietsbanden.

De .band domeinextensie is één van de nieuwe domeinen die zijn aangekondigd. Deze nieuwe gTLD’s maken het weer mogelijk om een mooie naam te registreren omdat er nog veel beschikbaar zijn. Zorg dus dat je er snel bij bent!

De kans dat zoekmachines zoals Google waarde gaan hechten aan de .band extensie is ook groot. Ook dit kan een reden zijn om op tijd in te stappen.


Waarom een .band domeinnaam van sohosted?

Je kunt kiezen tussen vele hostingproviders. Je weet dat je bij SoHosted goed zit omdat wij met ruimt 15 jaar hosting ervaring je domeinnaam bij ons in goede handen is. SoHosted houdt onder andere van uitstekende producten en persoonlijke service.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .band domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.band domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.band domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .band domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .band domeinnaam

Binnen 1 minuut! Na je bestelling en betaling gaan wij direct de .band domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert.
Ja, wij krijgen dagelijks veel domein verhuizingen binnen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .band domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD) die in veel landen dezelfde betekenis heeft. Met de .band extensie is heel duidelijk dat het om een muziekformatie gaat. Daarnaast kan je het in Nederland natuurlijk ook gebruiken voor een website over autobanden, fietsbanden enzovoort.
Tijdens het bestellen van je .band domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .band domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.