.bar domeinnaam registreren

Registreer je .BAR domein

€69,00
P/JAAR

Over de .bar domeinextensie

.bar achtergrondinformatie

De .bar domeinnaam is een van de nieuwe gTLD´s. Sinds kort (2014) worden er regelmatig nieuwe domeinextensies geïntroduceerd. Deze nieuwe domeinextensies zijn bedoeld om je domeinnaam te onderscheiden en meer op te laten vallen. Zo laat je met een .bar domeinnaam direct zien waar deze website over gaat.

De kans is groot dat Google waarde gaat hechten aan de .bar extensie wanneer dit relevant is aan je website. Een .bar domeinnaam registreren kan dan positief bijdragen aan je positie in Google. Ook dit kan een reden zijn om op tijd te kiezen voor een .bar domeinnaam.


Wanneer registreer je een .bar domeinnaam?

Een “bar” wordt veel ingezet als synoniem voor een café of kroeg. Een `bar` kan zowel binnen Nederland als internationaal worden gebruikt. Je wordt hier dus niet beperkt tot een bepaald land.

Omdat de .bar domeinextensie erg nieuw is, zijn er nog weinig .bar domeinnamen geregistreerd. Veel korte, pakkende .bar domeinen zijn daarom nog vrij! Wil jij jouw gewenste .bar domein bestellen? Wacht dan niet te lang en registreer vandaag nog je .bar domeinnaam bij SoHosted.


Waarom een .bar domeinnaam bij SoHosted?

Je kunt bij verschillende webhosters een .bar domeinnaam registreren. Er zit veel verschil in de prijzen en technische mogelijkheden van de verschillende aanbieders. Door de +15 jaar ervaring met domeinnamen en webhosting is je .bar domeinnaam bij SoHosted altijd in goede handen.

Benieuwd naar wat andere mensen van ons vinden? Blader dan ook eens door de webhosting reviews.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .bar domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.bar domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.bar domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .bar domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .bar domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja, dat is heel eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .bar domein is vooral geschikt voor restaurants, pubs, cafés en kroegen die hun identiteit willen uitstralen in de domeinnaam. Het .bar domein helpt ondernemers om een duidelijke domeinnaam te creëren. Met een .bar is direct duidelijk waar de website over gaat; vaak een horeca gelegenheid.
Tijdens het bestellen van je .bar domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .bar domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.