.Barcelona domeinnaam registreren

Registreer je .BARCELONA domein

€69,00
P/JAAR

Over de .Barcelona domeinextensie

.Barcelona achtergrondinformatie

Steeds meer grote steden krijgen een eigen domeinextensie. Sinds kort is het ook mogelijk om een .barcelona domeinnaam te registreren. Ook andere grote steden hebben al een eigen domeinextensie. Denk bijvoorbeeld aan de .amsterdam domeinnaam, .london domeinnaam en de .nyc domeinnaam.

Veel domeinnamen zijn tegenwoordig al bezet, zeker in de overvolle online reismarkt zijn de mooiste Barcelona domeinnamen al bezet. Met de komst van .barcelona heeft iedereen weer kans op een mooie domeinnaam gericht op deze populaire Spaanse stad.

Wanneer registreer je een .barcelona domeinnaam?

Heb jij een website die zich richt op Barcelona? Met een .Barcelona domeinnaam laat je direct zien dat jouw website zich focust op Barcelona en valt je website extra op waardoor bezoekers je domeinnaam sneller onthouden. Bovendien is het veel eenvoudiger om een korte domeinnaam te registreren omdat je barcelona niet in de domeinnaam zelf hoeft op te nemen.

Reden genoeg dus om te gaan voor deze nieuwe domeinextensie. Richt jij je website op de Catalaanse stad Barcelona? Dan mag een .Barcelona domein niet ontbreken. Check bovenaan deze pagina of je .barcelona domein nog beschikbaar is en bestel direct.


Waarom een .Barcelona domein van SoHosted?

Een .Barcelona domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .barcelona domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.barcelona domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.barcelona domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .barcelona domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .barcelona domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .barcelona domeinnaam is perfect voor iedereen die een online veiling wil starten of deze al heeft. Door de toepasselijke extensie van je .barcelona domein is direct duidelijk wat je bezoekers kunnen verwachten op jouw website.
Tijdens het bestellen van je .barcelona domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .barcelona domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.