.bargains domeinnaam registreren

Registreer je .BARGAINS domein

€29,75
P/JAAR

Over de .bargains domeinextensie

.bargains achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je bezoekers jou kunnen vinden, zo ook de .bargains domeinnamen. Het .bargains domein is een van de recent gelanceerde domeinextensies. Online koopjes kunnen met een .bargains domein zich beter onderscheiden van de vele .nl of .com domeinen.

Met een bijzondere .bargains domeinnaam laat je zien waar jouw website over gaat. Een relevante domeinnaam wordt door Google gewaardeerd en zal je resultaten in Google helpen verbeteren.

Bekijk voor meer bijzondere domeinnamen ook het overzicht van al onze nieuwe domeinnamen.

Voor wie is de .bargains domeinnaam bedoeld?

De .bargains domeinextensie is ideaal voor websites die zich richten op het aanbieden van koopjes. Bargains (Engels voor: koopjes) is een heel breed begrip. Daardoor zijn de mogelijkheden van de .bargains domeinextensie eindeloos! Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .bargains domeinnaam te registreren.


Waarom voor een .bargains domein van sohosted kiezen?

Een .bargains domein kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Omdat SoHosted meer dan 15 jaar ervaring heeft met domeinen en hosting is je .bargains domein bij ons altijd in goede handen!

Ben je benieuwd wat anderen van ons vinden? Blader dan ook een door onze webhosting reviews.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .bargains domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.bargains domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.bargains domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .bargains domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .bargains domeinnaam

De prijs van een .bargains domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .bargains domein kost € 29,75 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling wordt het domein direct voor je geregistreerd. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .bargains domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .bargains domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .bargains domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .bargains domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.