.beauty domeinnaam registreren

.beauty domeinnaam registreren

Nog even en dan zijn ook de .beauty domeinnamen te registreren bij SoHosted. Tot die tijd kun je gratis je .beauty domeinnaam pre-orderen. Met een pre-order heb je meer kans op een succesvolle registratie!

Nu alvast je .beauty domeinnaam registreren?

Helaas kun je nog geen .beauty domeinnamen registreren. Wel kun je gratis je .beauty domeinnaam pre-orderen bij SoHosted.

Wij gaan dan proberen om als eerste jouw gewenste .beauty domein te registreren. We werken als hostingprovider nauw samen met de organisatie van de .beauty domeinextensie waardoor de kans groter is dat we jouw specifieke domeinnaam voor je kunnen vastleggen. Met een pre-order zit je nog nergens aan vast, je beslist pas zodra de prijs van een .beauty domein bekend is.

 


Ook een .beauty domein? Pre-order je .beauty domein

 

Wanneer een .beauty domeinnaam registreren?

.Beauty domeinnamen zijn perfect voor iedereen die gericht is op mode, verzorging en styling. Zo kunnen blogs of webshops met diverse beauty producten goed uit de voeten met een .beauty domeinnaam.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan soms erg lastig zijn. Vaak zijn de mooiste domeinnamen al erg snel bezet. Nu kun je de mooie domeinnamen opnieuw vastleggen met de .beauty extensie. Zo heb je opnieuw kans op de perfecte domeinnaam voor jou.

Een bijkomend voordeel is dat een domeinnaam die relevant voor je website is jou kan helpen je zoekresultaten te verbeteren.

 


 

Waarom een .beauty domein van SoHosted?

Een .beauty domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope beauty domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.beauty overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.beauty redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Bestellen? Vul het formulier in!

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke domeinnaam je geïnteresseerd bent. Zodra we weten wat de .beauty domeinnaam zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .beauty domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .beauty domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .beauty domeinnamen begin 2016 zullen verschijnen. Wil je er zeker van zijn dat je deze datum niet mist? Pre-order dan nu alvast je .beauty domein.
Met een .beauty domeinnaam kun je goed gebruiken voor websites gericht op bijvoorbeeld beauty producten. Bloggers of webshops met beauty tips of producten laten zo meteen zien waar de website over gaat. Dit is goed voor nieuwe bezoekers én goed voor Google!
Denk je eraan om een .beauty domeinnaam te registreren? Pre-registreer dan gratis en volledig vrijblijvend je gewenste domeinnaam bij SoHosted. Wanneer de .beauty domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Je kunt dan beslissen of je door wilt gaan met de registratie.Wanneer je akkoord gaat met deze prijs registreren wij dit domein meteen voor je. Pas na registratie is je domeinnaam definitief van jou. Hiervoor kan iemand anders je nog altijd te snel af zijn. Pas na een succesvolle registratie van je gewenste domein(en) ontvang je van ons een factuur.
stap1 Vul het formulier op deze pagina instap2 Wij sturen je de prijs zodra deze bekend isstap3 Na jouw akkoord op de prijs proberen we je domeinnaam te registrerenstap4 Bij een succesvolle registratie sturen we je pas een factuur
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat het ons ook echt is gelukt om jouw gewenste .beauty domeinnaam te registreren. Wanneer ons dat niet is gelukt, betaal je dus ook niets.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren, geef dit dan aan bij “Opmerkingen” in bovenstaande formulier. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .beauty, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .beauty domeinextensie wordt naar verwachting in 2017 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om een .beauty domeinnaam bij ons te pre-registreren.