.beauty domeinnaam registreren

.beauty domeinnaam registreren

Nu alvast je .beauty domeinnaam registreren?

Nog even en dan zijn ook de .beauty domeinnamen te registreren bij SoHosted. Tot die tijd kun je gratis je voor de .beauty domeinnaam pre-registreren. Met een pre-registratie heb je meer kans op een succesvolle registratie van een .beauty domeinnaam!

Een pre-registratie is bij SoHosted gratis en geheel vrijblijvend.

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je interesse hebt in de .beauty domeinextensie. Zodra de prijs bekend is van de .beauty domeinextensie sturen wij je een e-mail en kun je jouw gewenste .beauty domeinnaam bestellen, op onze website, nog voordat deze officieel beschikbaar is. Hierdoor is de kans groot dat je gewenste domeinnaam nog vrij is! Lukt het ons niet om jouw gewenste .beauty domein vast te leggen? Dan krijg je uiteraard je geld terug.
 


Ook een .beauty domein? Pre-order je .beauty domein

 

Wanneer een .beauty domeinnaam registreren?

.Beauty domeinnamen zijn perfect voor iedereen die gericht is op mode, verzorging en styling. Zo kunnen blogs of webshops met diverse beauty producten goed uit de voeten met een .beauty domeinnaam.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan soms erg lastig zijn. Vaak zijn de mooiste domeinnamen al erg snel bezet. Nu kun je de mooie domeinnamen opnieuw vastleggen met de .beauty extensie. Zo heb je opnieuw kans op de perfecte domeinnaam voor jou.

Een bijkomend voordeel is dat een domeinnaam die relevant voor je website is jou kan helpen je zoekresultaten te verbeteren.

 


 

Waarom een .beauty domein van SoHosted?

Een .beauty domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo houden wij van persoonlijk contact met uitstekende diensten. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Lees hieronder nog meer voorbeelden van wat wij anders doen.

Vaste lage prijzen

Goedkope beauty domeinnamen

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.beauty overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

.beauty redirect

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


 

Interesse? Vul het formulier in!

Via dit formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent in de .beauty domeinextensie. Zodra we weten wat de .beauty domeinnaam kost informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .beauty domeinnaam

Het is nog niet precies bekend wanneer de .beauty domeinnamen voor iedereen beschikbaar zullen zijn. De verwachting is dat de .beauty domeinnamen in 2018 zullen verschijnen. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen houden we je per e-mail op de hoogte zodat je als eerste je .beauty domein kunt aanvragen, nog voordat deze officieel beschikbaar is!
Met een .beauty domeinnaam kun je goed gebruiken voor websites gericht op bijvoorbeeld beauty producten. Bloggers of webshops met beauty tips of producten laten zo meteen zien waar de website over gaat. Dit is goed voor nieuwe bezoekers én goed voor Google!
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend bij SoHosted. Zodra de prijs van de .beauty domeinnaam beschikbaar is sturen wij je een e-mail. Zo kan je als eerste je gewenste domein op onze website registreren.
Een pre-registratie is bij ons gratis! Je ontvangt van ons een e-mail zodra de prijs van de .beauty domeinextensie bekend is. Je kunt deze vervolgens zelf op onze website aanvragen en betalen.
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .beauty domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .beauty, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .beauty domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd, maar helemaal zeker is dit niet. Het is nu echter al mogelijk om je voor een .beauty domeinnaam bij ons te pre-registreren.