.Beer domeinnaam registreren

Registreer je .beer domein

€32,51
P/JAAR

Over de .Beer domeinextensie

.Beer is de nieuwe domeinextensie voor iedereen die een website over bier heeft of van een lekker biertje houdt . Met een .beer domeinnaam zien de bezoekers van je website in één oogopslag dat het om een website over bier gaat.

Na een periode van pre-registraties is de .bier domeinnaam nu voor iedereen te registreren. Wil jij je eigen .beer domein? Kijk dan snel of jouw gewenste domein nog vrij is en leg je .beer domein vast!

Waarom een .beer domein registreren?

Een goede domeinnaam is tegenwoordig moeilijk te vinden! Daarom biedt de gloednieuwe .beer extensie veel nieuwe kansen om een mooie domeinnaam te registreren voor je website. Wil je een website maken over bier? Dan is de .beer domeinextensie de beste keuze. Maak een website voor je eigen gebrouwde bier, een fanpage over je favoriete biermerk of misschien wel een blog over bier, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De .Beer domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere websites en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden.

Voorbeelden van een .beer domein

  • Brouwerijfriesland.beer
  • Top100.beer
  • Myfavorite.beer
  • Blogabout.beer

Waarom een .beer domeinnaam van SoHosted?

Een .beer domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .beer domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

beer domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

gratis domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .beer domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .beer domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .beer domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .beer domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .beer domeinnaam!
De .beer domeinnamen zijn erg goed te gebruiken door iedereen die een website of blog over bier heeft. Met de .beer domeinnaam kun je je direct onderscheiden van de andere websites.
Ja, je kunt de .beer domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .beer domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.