Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.berlin domeinnaam registreren

Registreer je .BERLIN domein

€48,00
P/JAAR

Over de .berlin domeinnaam

Meer info over de .berlin extensie

.Berlin is een van de nieuwste gTLD’s. GTLD staat voor Generieke Top Level Domeinen. Bekende voorbeelden hiervan zijn .com, .net of .org domeinen. Met de komst van o.a. .berlin zijn er veel meer kansen om jouw gewenste domeinnaam vast te leggen. Een domeinnaam die eerder bezet was (met bijvoorbeeld een .com extensie) is nu opnieuw te registreren met de .berlin extensie.

Wij verwachten een grote vraag naar .berlin domeinnamen. Wacht daarom niet te lang, voor je het weet is je gewenste domeinnaam bezet.

Wanneer registreer je een .berlin domeinnaam?

Een .berlin domein laat direct zien dat het gericht is op de Duitse hoofdstad; Berlijn. Daarom is een .berlin aan te raden wanneer jouw website gericht is op Berlijn. Hiermee bereik je meer relevante bezoekers die direct zien waar de website over gaat.

Wanneer je een domeinnaam hebt die aansluit bij het onderwerp van je website, zal dit je resultaten in Google helpen verbeteren. Des te meer reden dus om op tijd te checken of je gewenste .berlin domeinnaam nog beschikbaar is.


Waarom voor SoHosted kiezen?

Er zit veel verschil in de prijzen en techniek van verschillende webhosters. Bij SoHosted ben je altijd zeker van goede, enthousiaste service. Met een team van ervaren medewerkers helpen wij jou graag verder!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .berlin domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.berlin domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.berlin domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .berlin domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .berlin domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .berlin domeinnaam is ideaal voor websites die gericht zijn op de Berlijnse websitebezoekers. Bezoekers uit Berlijn zullen deze extensie direct herkennen en zich hierin herkennen. Daarnaast kun je een .berlin domeinnaam ook goed inzetten voor een website over bijvoorbeeld toeristische attracties in de Duitse hoofdstad.
Tijdens het bestellen van je .berlin domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .berlin domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.