.Bid domeinnaam registreren

Registreer je .BID domein

€29,50
P/JAAR

Over de .BID domeinextensie

Het hebben van een .bid domein is erg handig als je een veilingsite hebt of een online marktplaats. Online veilingwebsites groeien als kool dus de concurrentie is stevig. Een .bid domein is een makkelijke manier om jezelf te onderscheiden van de concurrentie.

Waarom een .bid domein registreren?

Naast dat jouw website met een .bid extensie opvalt naast die van de concurrentie in zoekmachines zoals Google, zijn er ook nog een aantal andere voordelen.

Zo kunnen bezoekers gelijk al aan je .bid domeinextensie aflezen dat je een veilingsite hebt of een online marktplaats en ben je op die manier beter vindbaar. De websitenaam kun je dan alleen gebruiken om bezoekers te wijzen op wat je verkoopt (zoals auto.bid in plaats van autoveilingen.nl). Daarnaast is de .bid extensie erg handig als je je markt wilt vergroten. Wil je bijvoorbeeld meer klanten buiten de grens, dan is een .bid extensie een ideale oplossing omdat .bid geen land aan zich gebonden heeft (zoals een .nl of .be extensie).

De .bid domeinextensie is één van de nieuwe domeinextensies die zijn aangekondigd. Met deze nieuwe gTLD’s wordt het makkelijker om je te onderscheiden van andere webshop en zullen bezoekers je naam makkelijker onthouden.

Voorbeelden van een .bid domein

  • fietsen.bid
  • auto.bid
  • horloge.bid

Waarom een .bid domeinnaam van SoHosted?

Een .bid domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .bid domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.bid domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.bid domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .bid domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .bid domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .bid domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .bid domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen .bid domeinnaam!
De bid domeinnamen zijn vooral gemaakt voor online veilinghuizen en online marktplaatsen. Bezoekers hebben in één oogopslag door dat ze op jouw website kunnen bieden op producten.
Ja, wanneer de .bid domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .bid domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .bid domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de bid domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.