.bike domeinnaam registreren

Registreer je .BIKE domein

€39,99
P/JAAR

Over de .bike domeinextensie

.bike achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden. Recent zijn er nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains) beschikbaar geworden om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. Door een .bike domeinnaam te registreren kunnen jouw bezoekers direct zien waar jouw website over gaat. Dit zal helpen om je resultaten in Google te verbeteren.

Daarnaast is het ook voor zoekmachines (zoals Google of Bing) beter te zien waar je website over gaat. Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies voor meer alternatieve domeinextensies.

Wanneer registreer je een .bike domeinnaam?

Met een .bike domeinnaam laat je zien dat jouw website is gericht op fietsen. Zijn fietsen je hobby, repareer je fietsen of verkoop je fietsen in welke vorm dan ook? Check dan snel of jouw .bike domein nog beschikbaar is. Daarnaast kun je met een .bike domeinnaam ook heel goed mooie fietstochten aanbieden. Bovenaan deze pagina kun je een .bike domeinnaam registreren en zo je doelgroep nog beter bereiken!


Waarom voor een .bike domein van sohosted kiezen?

Tussen de webhosters waar je een .bike domein kunt registreren zit vaak een verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten bij het registreren van een domein en waarom je .bike domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .bike domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.bike domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.bike domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .bike domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .bike domeinnaam

De prijs van een .bike domeinnaam is afhankelijk van het aantal jaar dat je de domeinnaam vastlegt. Een .bike domein kost € 29,75 per jaar bij een vijfjarig contract.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .bike  domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal te richten op fietsen. Het .bike domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .bike domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Nee, wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .bike domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.