.blog domeinnaam registreren

Registreer je .BLOG domein

€39,99
P/JAAR

Over de .blog domeinextensie

.Blog domeinnamen zijn nieuw! Wil je een .blog domeinnaam? Registreer dan vandaag nog je .blog domeinnaam bij SoHosted.

Waarom een .blog domeinnaam registreren?

Een blog (kort voor weblog) is een razend populair begrip op internet. Heb je een blog, of ben je van plan een te starten? Dan is de .blog domeinextensie zeker de moeite waard. De internationale insteek van .blog domeinnamen zorgt ervoor dat je niet wordt beperkt tot een bepaald land (zoals .nl domeinen of .be domeinen). Ook is direct te zien wat jouw bezoekers kunnen verwachten.

Door de komst van de nieuwe gTLD’s (generieke top level domeinen) zijn er veel nieuwe kansen. Een groot voordeel van de nieuwe extensies is dat je jouw website beter kunt onderscheiden omdat dit opvallende domeinextensies zijn (zoals .app, .blog of .film). Daarnaast helpt een domeinnaam die aansluit bij het onderwerp van je website om je online vindbaarheid (je positie in Google) te verbeteren.

Voorbeelden van een .blog domein

  • Reizen.blog
  • Beauty.blog
  • Interieur.blog
  • Gezondheid.blog
  • Elektronica.blog

Waarom een .blog domeinnaam registreren bij SoHosted?

Een .blog domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met meer dan 15 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig .blog domein registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.blog domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .blog domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .blog domeinnaam

Een .blog domeinnaam is geschikt voor iedereen die een blog bijhoudt. Bedrijven die kennis delen via een blog kunnen dit goed plaatsen op een .blog domein. Daarnaast kun je jouw blog uitlichten door deze domeinextensie.
Ja, wanneer de .blog domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .blog domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren kun je dit selecteren tijdens het bestelproces. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een .blog domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .blog domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.