.Boats domeinnaam registreren

Registreer je .BOATS domein

€155,00
P/JAAR

Over de .boats domeinextensie

Alle hens aan dek! Hijs de zeilen! Niets is zo mooi als de frisse zeewind door je haren terwijl je op het dek je gedachten laat varen en de eeuwigheid in staart. Ook altijd al het gevoel gehad helemaal tot rust te komen op een boot? Dan is de .gTLD extensie .boats iets voor jou.

Voor wat voor soort websites is de .boats domeinextensie bedoelt?

.Boats is er voor de mannen en vrouwen die het ruime sop verkiezen boven het vaste land. Dus of je nu blogt over de mooiste pleziervaart, beginnende watersporters uitlegt wat er wordt bedoeld met het commando ‘aan stuurboord voorbijlopen’, of je prachtige Valkjes nu ook online aan wilt gaan bieden, met .boats onderscheid jij je gelijk al van de andere websites over boten.

Waarom een .boats domeinnaam registreren?

Kiezen voor een .boats domeinextensie die past bij het onderwerp van jouw website heeft meerdere voordelen;

  • Meer bezoekers via zoekmachines. Stel iemand wil meer informatie over boten. Tussen de zoekresultaten in Google vindt hij of zij meerdere resultaten. Omdat mensen zien dat je website puur is gericht op boats en een unieke websitenaam heeft, zijn mensen eerder geneigd hierop te klikken.
  • Meer vrije websitenamen. In tegenstelling tot .boats, bestaat de .nl domeinextensie al een tijdje. Dit betekent dat veel websitenamen bezet zijn en je ze dus moet overkopen voor een grote som geld. Omdat .boats nog erg nieuw is, is de kans groot dat de websitenaam van je dromen gewoon nog te registreren valt!
  • Makkelijker te onthouden voor je bezoekers. Niet is zo vervelend als een lastig te spellen websitenaam. Dit kan je veel kostbare bezoekers kosten. Met een domeinextensie die aansluit op je onderwerp kun je hier gemakkelijk iets aan doen. Zo wordt bijvoorbeeld de website www.onlineboats.nl, www.online.boats. Makkelijker voor je bezoekers om te onthouden en dus makkelijker voor hun om terug te komen op je website.
  • Ook geschikt voor in het buitenland. Stel je hebt ambitieuze plannen om uit te breiden naar het buitenland, dan sla je met de .boats domeinextensie de spijker op zijn kop! Waar je met een .nl extensie alleen gebonden bent aan Nederland, ben je met een domeinextensie gericht op een onderwerp alleen gebonden aan het onderwerp van je website! Geen gedoe met meerdere domeinnamen dus.

Voorbeelden van een .boats domein

  • www.online.boats
  • www.allesover.boats
  • www.bakboord.boats
  • www.fluisterboothuren.boats

 


Waarom een .boats domeinnaam registreren bij SoHosted?

Een domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Bij SoHosted hebben we meer dan 13 jaar hosting ervaring en is je domeinnaam dus in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig .boats domein registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.boats domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.boats domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .boats domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .boats domeinnaam

Een .boats domeinnaam is geschikt voor liefhebbers van boten,pleziervaarders die hun vaaravonturen graag willen delen.
Ja, de .boats domeinnaam kun je verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja dit is praktisch altijd mogelijk. Als je wilt dat we je domeinen anoniem registreren kun je dit selecteren tijdens het bestelproces. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een .boats domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .blog domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.