.Book domeinnaam registreren

.book domein pre-orderen

Als eerste een .book domeinnaam registreren?

De .book domeinnamen zijn nieuw, maar nog niet gelanceerd. Zodra deze domeinextensie beschikbaar is, verwachten wij een grote vraag naar .book domeinnamen. Om jou meer kans te bieden tijdens deze fase kun je bij SoHosted je voor de .book extensie pre-registreren.

Met een pre-registratie wordt je op de hoogte gesteld van de uiteindelijke prijs (wanneer dit bekend is). Een pre-registratie is gratis en geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast als je een pre-registratie doet voor de .book domeinextensie bij SoHosted.

Omdat je op tijd wordt geïnformeerd over deze domeinextensie ben je er als een van de eerste bij. Hierdoor worden jouw kansen vergroot om je gewenste domeinnaam vast te leggen.
 


Interesse? Wees er op tijd bij! Pre-order je .book domein

 

Waarom een .book domein registreren?

Een goede domeinnaam is tegenwoordig erg schaars! De komst van de nieuwe gTLD`s zorgen voor meer kans op een goede, catchy domeinnaam. Bezoekers en ook de zoekmachines, zoals Google, zien met een .deals domein meteen waar de website over gaat.

Met een .book domeinnaam valt het direct op dat je website is gericht op literatuur. Een .book domein kan uitstekend worden ingezet door boekhandels, schrijvers of liefhebbers van literatuur voor bijvoorbeeld een blog. Met een .book domein laat je zien wat het onderwerp van de website is, dit helpt je resultaten in Google te verbeteren. Ook helpt het je website meer onderscheidend te zijn vanwege de opvallende domeinnaam.

Het registreren van een korte, pakkende domeinnaam kan lastig zijn omdat je gewenste domein al snel bezet is. Om deze schaarste tegen te gaan zijn er veel nieuwe domeinextensies gelanceerd. Met de komst van de nieuwe gTLD’s zijn er veel opties om je gewenste domeinnaam alsnog te registreren. Zo kun je relatief makkelijk in het bezit komen van een domeinnaam die perfect is voor jouw website, webshop of blog (door de variatie in extensies).

 


 

Waarom een .book domeinnaam van sohosted?

Een .book domeinnaam kun je bij meerdere webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Hieronder zie je wat we bij SoHosted anders doen en wat we belangrijk vinden.

 

Vaste lage prijzen

Voordelig een .book domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen OVERDRACHTSKOSTEN

.book domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

GRATIS DOORSTUURSERVICE

domeinnaam gratis doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.

 


  

Interesse? Vul het formulier in!

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je geïnteresseerd bent! Zodra we weten wat de .book extensie zal kosten, informeren we je hierover met een e-mail.


 

Veelgestelde vragen over de .book domeinnaam

We verwachten dat de .book domeinextensie in 2018 beschikbaar komt. Wanneer je een pre-registratie aanvraagt door het formulier op deze pagina in te vullen, krijg je van ons op tijd een mail met daarin de prijs van de .book extensie. Op deze manier kun je nog voor de officiële beschikbaarheid een .book domeinnaam bestellen!
De .book domeinextensie is een net als een .com een generieke domeinextensie (gTLD), maar dan net wat unieker. Een .book domein is geschikt voor iedereen die passie heeft voor literatuur. Zo kunnen boekhandels, schrijvers of liefhebbers van boeken goed uit de voeten met een .book domein. Val ook op met een .book domein voor je website, webshop of blog.
Wil jij je kansen op registratie verhogen? Pre-registreer je dan gratis en volledig vrijblijvend via bovenstaand formulier. Wanneer de .book domeinnaam beschikbaar is geven wij de prijs van dit domein aan je door. Vervolgens kun je zelf een .book domeinnaam bestellen!
Een pre-registratie is bij ons gratis! Dat houdt in dat je pas gaat betalen op het moment dat je de domeinnaam besteld. Lukt het ons niet je .book domeinnaam succesvol te registreren, dan krijg je uiteraard je geld terug!
Ja, dit is praktisch altijd mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw .book domeinnaam anoniem wilt registreren.
Sinds 2014 zijn er nieuwe domeinextensies beschikbaar, de zogenaamde ‘gTLD’s’. Dit zijn domeinnamen met een nieuwe domeinextensie (zoals .shop, .store, .bike, .camera etc.). Deze nieuwe domeinextensies worden vanaf 2014 periodiek uitgerold waardoor ze te registreren zijn. Bekijk hier een overzicht van nieuwe domeinextensies die nu al te registreren zijn. De .book domeinextensie wordt naar verwachting in 2018 gelanceerd. Het is nu echter al mogelijk je voor een .book domeinnaam bij ons te pre-registreren.