.boutique domeinnaam registreren

Registreer je .BOUTIQUE domein

€29,75
P/JAAR

Over de .boutique domeinextensie

.boutique achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden, zo ook de .boutique domeinnaam. Het .boutique domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Met een .boutique bereik je je (internationale) bezoekers op een nieuwe en opvallende manier.
Hierdoor val je meer op en kun je je beter onderscheiden van de concurrentie. Een domeinnaam die past bij het onderwerp van je website helpt je resultaten in Google te verbeteren.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies voor meer alternatieve domeinextensies.

Wanneer registreer je een .boutique domeinnaam?

Boetiekjes zijn over de hele wereld bekend. De .boutique domeinextensie (let op de Engelse schrijfwijze) laat zien waar jouw website over gaat. Door de brede inzetbaarheid van deze domeinextensie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Bekijk bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .boutique domeinnaam te registreren. Om meer kans te maken op een korte, pakkende domeinnaam is aan te raden dat je er op tijd bij bent.


Waarom een .boutique domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .boutique domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .boutique domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .boutique domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.boutique domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.boutique domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .boutique domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .boutique domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een boetiekje is een kleine winkel waar gespecialiseerde artikelen worden verkocht. Op het internet zijn er vele boetiekjes te vinden die speciale producten verkopen. Deze winkels kunnen meer herkenning krijgen door een .boutique domeinnaam te gebruiken.
Tijdens het bestellen van je .boutique domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .boutique domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.