.builders domeinnaam registreren

Registreer je .BUILDERS domein

€39,99
P/JAAR

Over de .builders domeinextensie

.builders domein informatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben op hoe goed je bezoekers jou kunnen vinden. De nieuwe domeinextensies maken het mogelijk om je domeinnaam relevanter te maken. Door de grote keus aan domeinextensies zit er altijd wel een relevante extensie tussen.

Een domeinnaam die past bij het onderwerp van de website helpt je online vindbaarheid (je positie in Google) te verbeteren.

Een .builders domeinnaam is net als een .com, .net of .org een gTLD, maar dan gericht op de bouw. Bekijk ook het overzicht van alle domeinextensies die SoHosted aanbiedt.

Wanneer registreer je een .builders domeinnaam?

Een .builders domein kan perfect gebruikt worden voor het aanbieden van nieuwe projecten in de bouw. Ben jij bijvoorbeeld een aannemer of vakman en ben je opzoek naar nieuwe kansen? Een .builders domeinnaam biedt mogelijkheden om jezelf zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten. Ook voor webdevelopers, bloggers, leveranciers of nieuwssites kan een .builders domeinnaam interessant zijn.

Omdat de .builders domeinextensie nog redelijk nieuw is, zijn er nog niet veel .builders domeinen geregistreerd. Wil je jouw gewenste .builders domeinnaam registreren? Wees er op tijd bij en vul je gewenste domein bovenaan deze pagina in en klik op “Check”.


Waarom voor een .builders domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .builders domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in prijs en kwaliteit van de verschillende webhosters. Hieronder zie je waar je op moet letten. Met ruim 15 jaar ervaring met domeinnamen is je .builders domeinnaam bij ons altijd in goede handen!

Vaste lage prijzen

Voordelig een .builders domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.builders domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.builders domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .builders domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .builders domeinnaam

Wanneer je een .builders domein bestelt registreren we deze zonder tussenkomst van ons binnen 1 minuut voor je.

Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Een .builders domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .builders domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .builders domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .builders domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.