.business domein registreren

Registreer je .BUSINESS domein

€24,99
P/JAAR

Over de .business domeinextensie

.business achtergrondinformatie

Niet lang geleden zijn er veel nieuwe domeinextensies te bestellen bij SoHosted. Het .business domein is een van deze nieuwe gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om het onderscheid te vergroten tussen vergelijkbare domeinnamen. Met een .business domein kun je de domeinnaam aan laten sluiten bij het onderwerp van de website. Dit zorgt voor duidelijkheid bij je bezoekers maar ook bij de zoekmachines. Dit zal je daarom helpen om de resultaten in Google te verbeteren.

Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .business domeinnaam?

De .business domeinextensie is een generieke extensie die in alle landen de zelfde betekenis heeft. Een business (bedrijf / organisatie) van elke grootte kan profiteren van deze extensie. Een groot voordeel is dat je met een .business domein niet gebonden bent aan een bepaald land of regio (zoals met een .nl of .be). Ook is deze extensie voor iedereen vrij te registreren.


Waarom voor een .business domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .business domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .business domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .business domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.business domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.business domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .business domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .business domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .business is geschikt voor bedrijven of organisaties van ieder soort. Zowel grote als kleinere organisaties kunnen profiteren van de internationale insteek van de .business extensie.
Tijdens het bestellen van je .business domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .business domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de refgistreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.