Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

.buzz domeinnaam registreren

Registreer je .BUZZ domein

€49,99
P/JAAR

Over de .buzz domeinextensie

.buzz achtergrondinformatie

De .buzz domeinextensie is een van de nieuwste domeinextensies bij SoHosted. Omdat .buzz domeinnamen nog niet zolang bestaan, zijn veel mooie domeinnamen nog beschikbaar!

Met de komst van de nieuwe domeinextensies zijn er veel nieuwe mogelijkheden om je gewenste domeinnaam te registreren.

Wanneer registreer je een .buzz domeinnaam?

.Buzz wordt veel gebruikt om aan te geven dat iets een ‘hot topic’ is en er veel over wordt gesproken. Blogs en nieuwswebsites zijn voorbeelden die heel goed gebruik kunnen maken van een .buzz domeinnaam. Een voordeel van de .buzz domeinen is dat je niet gebonden bent aan een bepaald land of regio.

Wil jij ook meer buzz naar je website halen? Wacht dan niet te lang en check of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.


Waarom je .buzz domeinnaam bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .buzz domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom je .buzz domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .buzz domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.buzz domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.buzz domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .buzz domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .buzz domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .buzz domein is geschikt voor websites waarvan je wilt dat ze meer opvallen. In verschillende sectoren kan een .buzz domein extensie worden ingezet. Een .buzz domeinnaam laat zien dat iets een populair onderwerp is, omdat er veel buzz is.
Tijdens het bestellen van je .buzz domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .buzz domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.