.ca domeinnaam registreren

Registreer je .CA domein

€28,00
P/JAAR

Over de .ca domeinextensie

.ca achtergrondinformatie

De .ca domeinextensie is gericht op de Canadese markt. De eerste .ca domeinnaam stamt uit 1988. De Canadese domeinextensie is niet door iedereen vrij te registreren. Zo is het noodzakelijk om een meerderjarig Canadese burger te zijn, permanent in Canada te wonen of een van de oorspronkelijke inwoners van Canada te zijn (zoals de Inuits).

Daarnaast is het voor een legale Canadese organisatie of overheidsinstelling ook mogelijk om een .ca domeinnaam te registreren. Deze regels leiden tot een domeinextensie die bijna volledig gericht is op Canada zelf.

Wanneer registreer je een .ca domeinnaam?

Je kunt het beste een .ca domein registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die gericht is op Canada. Houd daarmee wel rekening met de voorwaarden voor een .ca registratie. Een .ca domeinnaam is ook een prima alternatief wanneer wanneer andere domeinextensies al zijn geregistreerd door iemand anders.


Waarom je .ca domein bij SoHosted registreren?

Een .ca domein kun je bij de meeste webhosters registreren, het is daarom belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden van de hoster. Hieronder lees je wat we bij SoHosted anders doen en waarom je .ca domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .ca domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.ca domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.ca domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .ca domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .ca domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .ca domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .ca domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .cadomeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .ca domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuisknop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.