.cab domeinnaam registreren

Registreer je .CAB domein

€29,75
P/JAAR

Over de .cab domeinextensie

.cab achtergrondinformatie

.Cab domeinnamen helpen je online vindbaarheid verbeteren! Wil je graag een betere positie in Google? Probeer dan ook eens een meer relevante domeinnaam. Een domeinnaam die perfect aansluit bij hetgeen wat je aanbiedt op de website, zal helpen je positie in Google te verbeteren.

Daarnaast maken de nieuwe domeinextensies (zoals .cab) het mogelijk om korte, pakkende domeinnamen te registreren die bezet zijn als bijvoorbeeld een .nl of .com domein.

Benieuwd naar meer bijzondere domeinextensies? Bekijk dan ook eens ons overzicht van alle nieuwe domeinextensies.

Wanneer registreer je een .cab domeinnaam?

Ben je geïnteresseerd in taxi’s of ander personenvervoer? Of richt jouw bedrijf of organisatie zich op personenvervoer? Check dan snel of jouw .cab domein nog beschikbaar is en vind een passend .cab domein om je doelgroep nog beter te bereiken!

Het .cab domein is voor iedereen vrij te registreren. Ben je opzoek naar een de ideale .cab domeinnaam? Wacht dan niet te lang, voor je het weet is jouw domeinnaam weg. Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check”.


Waarom voor een .cab domein van SoHosted kiezen?

De nieuwe .cab domeinextensie is bij veel webhosters te registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .cab domein bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .cab domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cab domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.cab domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cab domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cab domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .cab domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .cab domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .cab domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cab domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.