.cam domeinnaam registreren

Registreer je .cam domein

€39,99
P/JAAR

Over de .cam domeinextensie

Video is niet meer weg te denken uit het digitale tijdperk. In plaats van bloggen wordt er gevlogt. Het maken en delen van een video was dan ook nog nooit zo gemakkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone en een platform waar je het op kunt delen en klaar is klara. Met de .Cam domeinextensie snappen bezoekers wat ze op jouw website kunnen vinden; video’s. Of dat nu een vlog is over je persoonlijke leven, handige how-to video’s of de livestream van een adelaar, niets is te gek met de .Cam domeinextensie.

Maar ook het verkopen van camera’s of camera benodigdheden of aanstormende fotografen doen er goed aan een .cam domeinextensie te nemen.

Waarom een .cam domeinnaam registreren?

De keuze voor een .Cam domeinextensie kan meerdere voordelen hebben. Zo kan het zijn dat de websitenaam die je wilt al bezet is, maar de .cam extensie nog vrij. Ook doet een .Cam domeinextensie het goed in de zoekmachines; jouw website valt erg op tussen de andere zoekresultaten en bezoekers weten direct dat ze op jouw website moeten zijn voor camera beelden.

Met de .Cam domeinextensie kun je ook de websitenaam inkorten. .Cam zegt namelijk al wat iets over wat bezoekers kunnen vinden op jouw website. Zo wordt kasperfotografie.nl bijvoorbeeld kasper.cam. Kortere namen worden makkelijker onthouden en zo heb je dus automatisch meer terugkerende bezoekers.

Voorbeelden van een .cam domein

  • onlinefotografie.cam
  • livezwaluwen.cam
  • hetlevenvanpiet.cam
  • voetbalteamdepingelaars.cam

Waarom een .cam domeinnaam van SoHosted?

Een .cam domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Met 10 jaar hosting ervaring is je domeinnaam bij SoHosted in goede handen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen kom je niet voor verassingen te staan.

Vaste lage prijzen

Voordelig een cam domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cam domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.cam domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cam domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cam domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct je .cam domeinnaam voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons je .cam domeinnaam kunt registreren. Binnen een minuut registreer je dus je eigen domeinnaam!
Kunnen bezoekers bij jou terecht voor de laatste opname’s van de lokale voetbalwedstrijd? Of voor de beste natuurfoto’s van Japan? Dan is de .cam domeinextensie voor jou!
Ja, wanneer de .cam domeinextensie officieel beschikbaar is kun je je .cam domeinnaam verhuizen naar SoHosted. Dit is erg eenvoudig. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuisknop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wilt kunnen we kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Ja, in stap 3 van het bestelproces kun je kiezen voor anoniem registeren. Als je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van onszelf. Je blijft natuurlijk wel altijd zelf de eigenaar. De kosten voor een anonieme registratie bedragen € 1 per maand.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wilt wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cam domein hier geen overdrachtskosten voor. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de .cam domeinnaam nog vrij is of bezet. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je. Als je de domeinnaam wilt verhuizen klik je op de verhuisknop.