.Camera domeinnaam registreren

Registreer je .CAMERA domein

€45,00
P/JAAR

Over de .camera domeinextensie

.camera achtergrondinfo

Wil je jouw positie in Google verbeteren? Een domeinnaam die aansluit bij je website helpt je resultaten in Google te verbeteren. Een .camera domein is een domeinextensie die hier erg geschikt voor is. Websites gerelateerd aan camera’s kunnen hiervan profiteren.

Daarnaast is er met de komst van het .camera domein een nieuwe mogelijkheid om nog meer op te vallen op internet. Tegenwoordig zijn er honderden miljoenen domeinnamen geregistreerd. Het kan soms erg lastig zijn om je gewenste domeinnaam te vinden. Door de nieuwe extensies zijn er veel nieuwe combinaties mogelijk.

Wanneer registreer je een .camera domeinnaam?

Houd je van fotograferen en wil je deze foto’s aan de wereld laten zien? Of ben je professioneel fotograaf, heb je een fotostudio of verkoop je camera’s en andere verwante producten? Check dan snel of jouw .camera domein nog beschikbaar is en vind een passend .camera domein om je doelgroep nog beter te bereiken!

Direct een .camera domein registreren? Het .camera domein is voor iedereen vrij te registreren. Check of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check”.

Tip! Bestel naast je .camera domein ook een webhosting pakket of geheel eigen server om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen.

Het .camera domein is niet gebonden aan een bepaald land zoals een .nl domein bijvoorbeeld. Het .camera domein is daarmee uitermate geschikt om internationaal te gebruiken.


Waarom mijn .camera domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .camera domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .camera domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .camera domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.camera domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.camera domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .camera domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .camera domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .camera domein is perfect voor bedrijven, organisaties of personen die zich richten op fotografie. Het .camera domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd en overal te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .camera domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .camera domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.