.camp domeinnaam registreren

Registreer je .CAMP domein

€64,99
P/JAAR

Over de .camp domeinextensie

.camp achtergrondinformatie

De .camp domeinnaam is een nieuwe gTLD die helpt je online vindbaarheid te verbeteren. Deze nieuwe domein extensies zijn in het leven geroepen om meer onderscheid te creëren op het internet. Met een .camp domeinnaam kun je jouw website vanaf nu onderscheiden op een unieke manier, namelijk de domeinextensie.

Met een .camp domeinnaam laat je zien waar jouw website op is gericht en wat je bezoekers mogen verwachten. Bekijk ook het overzicht van de overige nieuwe domeinextensies die recentelijk zijn geïntroduceerd.

Wanneer registreer je een .camp domeinnaam?

Richt jij je op kampeervakanties? Of ben je eigenaar van een camping of beheer je deze? Dan kan een .camp domeinnaam interessant zijn voor jou. Wat het doeleinde van je website ook is, met het .camp domein bereik je je bezoekers op een nieuwe manier. Check daarom of je gewenste .camp domein nog beschikbaar is en val op met deze nieuwe domein extensie.

Een .camp domein is ook geschikt voor internationale klanten of bezoekers. Een .camp domeinnaam is niet gebonden aan een bepaald land zoals het .nl domein. Het .camp domein is daarmee uitermate geschikt om je te richten op de internationale bezoekers.

Tip! Bestel naast je domein ook een webhosting pakket om je domeinnaam volledig tot zijn recht te laten komen.


Waarom voor een .camp domein van SoHosted kiezen?

Een .camp domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .camp domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .camp domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.camp domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.camp domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .camp domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .camp domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .camp domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .camp domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .camp domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .camp domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.