.capital domeinnaam registreren

Registreer je .CAPITAL domein

n.v.t.
P/JAAR

Over de .capital domeinextensie

.capital achtergrondinformatie

Op het internet kan een goede domeinnaam veel invloed hebben of je bezoekers jou kunnen vinden, zo ook de .capital domeinnaam. Het .capital domein is een van de recent gelanceerde gTLD’s (Generieke Top Level Domains). Deze gTLD’s zijn bedoeld om je beter te kunnen onderscheiden op het internet. De nieuwe domeinextensies laten je zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Bekijk ook het overzicht van al onze domeinextensies.

Wanneer registreer je een .capital domeinnaam?

Met `capital´ wordt meestal de Engelse benaming voor ´hoofdstad´ bedoeld. Hierdoor kan de .capital domeinextensie heel goed ingezet worden voor websites gericht op een bepaalde (hoofd)stad. Door de internationale insteek van deze domeinextensie kan je met deze extensie een groot internationaal publiek bereiken.

Check bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe .capital domeinextensie te registreren.


Waarom voor een .capital domein van sohosted kiezen?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .capital domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .capital domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .capital domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.capital domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.capital domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .capital domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .capital domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .capital domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .capital domein extensie worden ingezet. Een .capital domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .capital domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .capital domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.