.care domeinnaam registreren

Registreer je .CARE domein

€44,99
P/JAAR

Over de .care domeinextensie

.care achtergrondinformatie

.Care is één van de nieuwe generieke domeinextensies die geïntroduceerd zijn zodat jouw domeinnaam beter aan sluit bij de website. De nieuwe extensies helpen je om beter vindbaar te worden. Een mooie domeinnaam met een relevante domeinextensie helpt om je bezoekers direct te laten zien waar je website over gaat.

Bekijk voor meer unieke domein ideeën ook ons overzicht van alle domeinextensies.

Wanneer registreer je een .care domeinnaam?

‘Care’ is ‘zorgen’ in het Engels. Zorgen of verzorgen kent vele vormen. Zorgtehuizen, ziekenhuizen of andere zorginstellingen kunnen deze domeinextensie goed inzetten om de zorg nog meer te benadrukken. Ieder andere vorm van zorg, groot en klein, past ook goed in tussen de mogelijkheden van het .care domein.

Wil jij ook een .care domeinnaam? Check dan bovenaan deze pagina of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en klik op “check” om je nieuwe domein te registreren.


Waarom voor een .care domein van SoHosted kiezen?

Met meer dan 15 jaar ervaring met domeinregistraties en hosting is je .care domein aan ons toevertrouwd. Wij weten waar we mee bezig zijn en doen met een team van enthousiaste mensen. Bekijk hieronder nog meer redenen waarom jouw .care domeinnaam bij SoHosted in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .care domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.care domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.care domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .care domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .care domeinnaam

Na je bestelling en betaling zal je bestelde domeinnaam direct geregistreerd worden. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .care domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. In verschillende sectoren kan een .care domein extensie worden ingezet. Een .care domeinnaam is voor iedereen vrij te registreren.
Tijdens het bestellen van je .care domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .care domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.