.careers domeinnaam registreren

Registreer je .CAREERS domein

€40,00
P/JAAR

Over de .careers domeinextensie

.careers achtergrondinformatie

De .careers domeinnaam is een van de recent geïntroduceerde generieke top level domeinen (gTLD’s). De nieuwe generieke top level domeinen zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Met de nieuwe domneinextensies laat je zien waar je site over gaat.

Wanneer registreer je een .careers domeinnaam?

Het .careers domein is ideaal voor het plaatsen van openstaande vacatures. Vind nieuw personeel door de heldere betekenis van deze extensie. De .careers extensie is geschikt voor elk type bedrijf dat nieuw personeel zoekt, recruitmentbureaus of wervingssites. Check daarom snel of jouw .careers domein nog beschikbaar is en vind een passend .careers domein!

Je kunt het best een .careers domeinnaam registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die internationaal wordt ingezet. Het .careers domein is niet gebonden aan een bepaald land zoals een .nl domein bijvoorbeeld. Het .careers domein is daarmee uitermate geschikt om internationaal te gebruiken. Een .careers domeinnaam is ook een prima alternatief wanneer andere domeinextensies al zijn geregistreerd door iemand anders.

Direct een .careers domein registreren? Het .careers domein is voor iedereen vrij te registreren. Check of je gewenste domein extensie nog beschikbaar is en klik op “check”.


Waarom mijn .careers domein bij SoHosted registreren?

Er zijn genoeg webhosters waar je een .careers domein kunt registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Lees hieronder waar je op moet letten en waarom je .careers domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .careers domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.careers domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.careers domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .careers domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .careers domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .careers domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .careers domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.
Tijdens het bestellen van je .careers domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .careers domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.