.cars domeinnaam registreren

Registreer je .CARS domein

€2.115,00
P/JAAR

Let op: Het is op dit moment niet mogelijk om de .cars domeinextensie te bestellen via onze website. De domeinnaam check bovenaan deze pagina kun je niet gebruiken. Neem contact op met onze klantenservice om een .cars domein te bestellen.

Over de .cars domeinnaam

De .cars domeinnamen laten perfect zien waar je website over gaat: auto’s. Dit is niet alleen duidelijk voor je bezoekers, maar helpt ook je resultaten in Google te verbeteren. Google ziet nu aan de domeinnaam direct waar je website over gaat.

Daarbij komt dat je met een .cars domein niet gebonden bent aan een bepaald land of regio (zoals een .nl domein of (zoals een .de domein bijvoorbeeld).

Wanneer een .cars domeinnaam registreren?

.Cars is net als de .auto domeinnaam gericht op verkoop, onderhoud of informatie over auto´s. Gaat jouw website over auto´s? Dan is een .cars misschien iets voor jou.

Met een .cars ben je internationaal ook erg goed te herkennen. Bezoekers zien dan direct wat zij bij jou kunnen verwachten.

Het kan soms best lastig zijn om een goede domeinnaam te registreren. Daarom biedt de .cars extensie veel nieuwe kansen voor bestaande en nieuwe website-eigenaren om een korte, herkenbare domeinnaam te registreren voor hun website. Zo kun je voor weinig geld al in het bezit zijn van een domeinnaam die erg geschikt is voor je website.


Waarom een .cars domeinnaam van sohosted?

Een .cars domeinnaam kun je bij veel webhosters registreren, maar er zit nogal wat verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Zo zorgen wij voor eerlijke prijzen en kom je niet voor verassingen te staan. Daarnaast hebben we al 15 jaar lang ervaring met domeinregistratie dus we weten waar we mee bezig zijn ;-).

Vaste lage prijzen

Voordelig een .cars domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.cars domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.cars domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .cars domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .cars domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
De .cars domeinextensie is een generieke domeinextensie (gTLD), en is daardoor breed in te zetten. Met de .cars extensie is direct duidelijk dat jouw website is gericht op auto’s. Dit kan een autogarage zijn maar natuurlijk ook een blog over auto’s. Vul het onderstaande formulier in om meer kans te maken op je gewenste .cars domeinnaam.
Tijdens het bestellen van je .cars domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .cars domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.