.catering domein registreren

Registreer je .CATERING domein

€39,99
P/JAAR

Over de .catering domeinextensie

Achtergrondinformatie over .catering

Een mooie domeinnaam in combinatie met een bijpassende domeinextensie kan veel invloed hebben op je resultaten in Google. Omdat de cateringbranche veel concurrentie heeft kan een opvallende website veel verschil maken. De nieuwe generieke domeinextensies zijn bedoeld om je beter te onderscheiden op het internet. Zo laat de nieuwe domeinextensie .catering direct zien waar jij je op richt, namelijk op het verzorgen van cateringsdiensten.

Wanneer registreer je een .catering domeinnaam?

Het .catering domein is in het leven geroepen voor iedereen die zich richt op het aanbieden of verzorgen van cateringsdiensten. Zowel particulier als zakelijk is deze extensie goed te gebruiken. Doordat “catering” in verschillende talen de zelfde betekenis heeft, is de .catering domeinextensie ook internationaal te gebruiken.


Waarom een .catering domein van sohosted kiezen?

Een .catering domein kun je bij veel verschillende webhosters registreren, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar het verschil in de technische mogelijkheden en prijzen. Hieronder zie je waar je op moet letten en waarom je .catering domein bij ons in goede handen is.

Vaste lage prijzen

Voordelig een .catering domeinnaam registreren

Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen :-)

Geen overdrachtskosten

.catering domeinnaam overdragen

Je moet vaak tot wel € 25 betalen voor het aanpassen van de eigenaar van een domein. Bij ons is dat voor bijna alle domeinen gratis.

Gratis doorstuurservice

.catering domeinnaam doorsturen

Je kunt bij ons je domein gratis doorsturen naar een willekeurig adres. Dit kun je doen met een 301 redirect wat goed is voor je resultaten in Google.


Anoniem registreren

Anoniem .catering domeinnaam registreren

Dankzij een speciale overeenkomst tussen jou en SoHosted, is het mogelijk om je domein voor € 1,00 p/mnd anoniem te registreren zodat je persoonsgegevens geheim blijven.

Voordelig DNS Beheer

Voordelig DNS

Voor € 0,75 per maand krijg je DNS beheer bij je domeinnaam. Je kunt bijvoorbeeld het webverkeer naar een website laten sturen en e-mail naar je eigen mailserver.

Groot aanbod

Domein aanbod

We bieden meer dan honderd verschillende extensies aan! Ben je opzoek naar een exotisch domein? Grote kans dat wij hem aanbieden.


Veelgestelde vragen over de .catering domeinnaam

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Ja. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.
Een .catering domein is geschikt voor websites gericht op het verzorgen van cateringsdiensten. Deze domeinnaam is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke aanbieders.
Tijdens het bestellen van je .catering domeinnaam kan je bij ons aangeven of je de domeinnaam anoniem wilt registreren of niet. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van SoHosted. Je blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard. De kosten bedragen slechts € 1,00 p/mnd.
Wanneer je de eigenaar van een domeinnaam wil wijzigen (bijvoorbeeld bij een overdracht) rekenen wij bij een .catering domein geen overdrachtskosten. Dat scheelt je toch maar weer zo’n € 6 tot € 25 per keer.
Het registreren van een .catering domeinnaam is bij ons heel eenvoudig. Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze bestelwizard regelt de rest voor je.